Λίγες επιλογές τώρα πολλές στο live

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Επιστρέφει η στήλη μετά την Τετάρτη καθώς την Πέμπτη στα ματς του Τσάμπιονς Λίγκ η μεγαλύτερη απόδοση ήταν 1,10 και δεν υπήρχε σε τίποτα αξία ενώ χθες υπήρχε μόλις ένα ματς στο κουπόνι. Σήμερα όμως έχουμε πολλούς αγώνες σε Γαλλία, Ρωσία,Τουρκία,Πολωνία. Δεν βγαίνουν τόσες επιλογές βέβαια pregame καθώς οι τιμές είναι παντού πετσοκομμένες. Πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα.

Στην Γαλλία έχουμε πλήρη αγωνιστική με όλες τις ομάδες να παίζουν πλην της Τουρ που έπαιζε την Τρίτη και την Πέμπτη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στα 5 από τα 6 έχουμε ξεκάθαρο φαβορί το νομίζω θα κερδίσει κιόλας (Κάννες,Σομόντ,Τουρκοϊνγκ,Νάρμπον,Μοντπελιέ). Θα πάρω pregame επιλογή μόνο από το παιχνίδι της Τουρκοϊνγκ που θα παίξει στην έδρα της Τουλούζ στις 20:00. Η φιλοξενούμενη έχει 8 νίκες και 2 ήττες στο πρωτάθλημα ενώ η Τουλούζ έχει 6 νίκες (τις 4 στο τάϊ μπρεικ)  και 4 ήττες. Θεωρώ καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα την Τουρκοϊνγκ και θα την εμπιστευτώ. Νίκη Τουρκοϊνγκ με -1,5 σετ χάντικαπ σε απόδοση 1,70.

Από την Πολωνία είναι το δεύτερο ματς που θα ολοκληρώσει τις βασικές επιλογές μου σήμερα με την Ζαβιέρτσιε να δοκιμάζεται στην έδρα της Κατοβίτσε στις 15:45. Η Ζαβιέρτσιε ξεκίνησε καλά με 4 νίκες στα 5 πρώτα πέρασε μία φάση ντεφορμαρίσματος και τώρα έχει 2 σερί νίκες μάλλον επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα. Η Κατοβίτσε έχει αρκετές νίκες με τους τελευταίους οι περισσότερες αλλά όταν αντιμετωπίζει δυνατότερες ομάδες από αυτήν τα βρίσκει σκούρα. Θα πάω με την  νίκη της Ζαβιέρτσιε με -1,5 σετ χάντικαπ σε απόδοση 1,80.

Υ.Γ. Οτιδήποτε προκύψει στα υπόλοιπα ματς-πρωταθλήματα με αξία θα ανέβει στο monolive στο facebook. Το σκεπτικό μας είναι με το που χάνουν το πρώτο σετ τα φαβορί να παίζουμε την ανατροπή.

Επιγραμματικά
Δυάδα
15:45 Κατοβίτσε-Ζαβιέρτσιε 2 με -1,5 σετ χάντικαπ (1,80)
20:00 Τουλούζ-Τουρκοϊνγκ 2 με -1,5 σετ χάντικαπ (1,70)

Σχετικές δημοσιεύσεις