Μέχρι τέλους για τη νίκη

Καλό μήνα σε όλους με υγεία. Οι εθνικές ομάδες φάνηκαν για ακόμη μια φορά αφερέγγυες στοιχηματικά. Επιστρέφουμε σήμερα με εξ’ αναβολής παιχνίδια για Euroleague και εγχώρια πρωταθλήματα.

Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός: Και οι δύο προέρχονται από εξαιρετικές εντός έδρας εμφανίσεις. Το παιχνίδι είναι πραγματικό ντέρμπι και για τους δύο. Έχω επιλέξει δύο ειδικά στοιχήματα στον αγώνα. Ντάβιντ Λάιτ over 0.5 εύστοχο τρίποντο για έναν παίκτη που προέρχεται από την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Δεύτερη επιλογή Φαλ over 3.5 εύστοχες βολές. Πρώτος διαιτητής είναι ο Μπελόσεβιτς που λατρεύει να παίζει απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο ψηλός της Βιλερμπαν θα μείνει στο παρκέ λόγω Παπαγιάννη, οπότε αναμένω να πάρει και προσπάθειες.

Εφές Ανατολού-Καρσίγιακα: Αποδεκατισμένη και με πολλούς παίκτες να έρχονται από τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα. Ο Αταμάν καλείται να διαχειριστεί την κατάσταση, καθώς ακολουθεί την Παρασκευή η μονομαχία με τη Μπασκόνια. Πέντε παίκτες μαζί με το Λάρκιν παίξανε Πέμπτη στο Βελιγράδι, Παρασκευή και Κυριακή με την εθνική τους στην Τουρκία και έχουν ξανά αγώνα σήμερα και την Παρασκευή. 5 αγώνες σε 5 μέρες. Μέτρια ομάδα η Καρσίγιακα αλλά πιστεύω μπορεί να παλέψει καθώς βρίσκει την Εφές Ανατολού σε ζόρικη κατάσταση. Διπλό με +8.5 πόντους.

 

Συνοπτικά:

Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός: Ντάβιντ Λάιτ over 0.5 εύστοχα τρίποντα (1.80)/ Μουσταφά Φάλ over 3.5 εύστοχες βολές (2.00)

Εφές Ανατολού-Καρσίγιακα: Διπλό +8.5 πόντους (1.85)

Σχετικές δημοσιεύσεις