Μακροχρόνια στοιχήματα Ελληνικής Super League

Καλημέρα στους φίλους της στήλης. Ξεκινάνε τα πρωταθλήματα και παραδοσιακά κάθε χρόνο ασχολούμαστε και με τα μακροχρόνια στοιχήματα τέτοια εποχή που πολλές φόρες κρύβουν ευκαιρίες…Θα ξεκινήσουμε σήμερα με το δικό μας εγχώριο πρωτάθλημα

Το μάτι μου έπεσε σχεδόν αμέσως στη διαφορά δύο αποδόσεων  το 1,45  και 3,5 που αντιστοιχούν στην κατάκτηση του Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.Εκτιμώ ότι αυτή η διάφορα αποδόσεων δεν παρουσιάζει  την πραγματικότητα σαν διάφορα των δύο ομάδων.Ο Ολυμπιακός έχασε βασικούς παίκτες από τον κορμό του (Γκερέρο, Γκιγιέρμε, Τσιμικας  και Ελαμπντελαουί) και  τους αντικατέστησε ως ε μεγάλο βαθμό (Χολέμπας,Ραφίνια,Πεπε) που προορίζονται για βασικοί.Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει μια νέα ομάδα αφού όλη η παλιά φρουρά φαίνεται ότι πάει στην άκρη (Μαορίτσιο έφυγε,Βιερινια πλέον ξεθώριασε,Μάτος δεν υπολογίζεται για βασικός,Λημνίος έφυγε για Κολονία)και με φρέσκα πρόσωπα Λυρατζης, Νινούα, Τσίολης, Γιαννουλης, Μιχαηλίδης δείχνει να αλλάζει εντελώς τα δεδομένα τα οποία στο πρώτο  δείγμα έστω και με μια ανέτοιμη αλλά πάντα επικίνδυνη Μπεσίκτας λειτούργησε ιδανικά. Σκεφτόμενος όλα αυτά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα των τελευταίων ετών θα κρατήσω το 3,5 κατάκτηση του ΠΑΟΚ αλλά με την προϋπόθεση να κάνω trade (δηλ αναμένω ότι θα πέσει αρκετά κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος η απόδοση ώστε να μπορώ να κάνω cash out και να βγω με ένα κέρδος ικανοποιητικό)Δεν με ενδιαφέρει ο πρωταθλητής τελικά..ποντάρω ότι η διαφορά μεταξυ τους τουλάχιστον σε κάποιο σημείο του πρωταθλήματος θα είναι απειροελάχιστη ώστε να φύγω με κέρδος από το συμβάν. Κρατάω trade λοιπόν στο 3,5 για ΠΑΟΚ.

Επίσης βλέποντας την πληθώρα επιλογών για παίκτες και ομάδες σημείωσα το να είναι πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού ο Μακέντα στο τίμιο για αυτή την επιλογή 1,65.Ο Καρλίτος που είναι ο επόμενος στο 2,15 δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι μπορεί να ηγηθεί του Παναθηναϊκού φλύαρος με την μπάλα βιρτουόζος αλλά τελική προσπάθεια δεν έχει.Οπότε η επιλογή του Μακέντα ένας παίκτης με τόσες παραστάσεις από τη στιγμή που έμεινε μοιάζει να παίρνει όλο το παιχνίδι του ΠΑΟ. Κρατάω λοιπόν 1,65 πρώτος σκόρερ ομάδας ΠΑΟ Μακέντα.

Τέλος ο Ματίγια του Άρη έχει πολύ καλά χτυπήματα στα φάουλ και το να σκοράρει τουλάχιστον 1 στο πρωτάθλημα με εκτέλεση φαουλ δίνεται στο 1,7 το οποίο και θα κρατήσω.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις