Ματιές και στην Λατινική Αμερική!

Σαφώς για εμένα δεν υπάρχει μόνο Champions League και Europa League αλλά και μια διοργάνωση που βρίσκεται πέρα από τον Ατλαντικό, και δεν είναι άλλη από το Copa Libertadores. 

ΚΛΑΜΠ ΟΛΙΜΠΙΑ – ΣΑΝΤΟΣ:

Η Ολίμπια χρειάζεται μια νίκη στα 2 τελευταία παιχνίδια για να διατηρήσει τις ελπίδες της για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο άλλο στρατόπεδο, η Σάντος βολεύεται και με ισοπαλία. Από ένα γκολ το έχουν αμφότερες και το έχουν αποδείξει μέχρι τώρα. Το βασικό αμυντικό δίδυμο της Σάντος θα απουσιάζει σήμερα και αυτό με δίνει την ελπίδα να δω περισσότερο γκολ. Στην ώρα του αγώνα (18:00 τοπική) αναμένεται να έχει μέχρι 40 βαθμούς!! Over 2,5 ( 1,72)

ΤΙΓΚΡΕ – ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ:

Το θαύμα στην ουσία κυνηγάει η Τίγκρε, ώστε να έχει ελπίδες πρόκρισης ως 3η. Η Γκουαράνι θέλει να σφραγίσει την πρόκριση από σήμερα και να χαλαρώσει την τελευταία αγωνιστική. Πιο έμπειρη ομάδα οι Παραγουανοί σε ποιότητα. Δεν νομίζω να χάσουν το παιχνίδι αλλά θα πάω στα γκολ αφού η Τιγκρε είναι αναγκασμένοι να παίξουν επιθετικά. Αμφότερες από ένα τέρμα το έχουν.. Goal-Goal (1,75)

ΝΤΕΛΦΙΝ – ΝΤΕΦΕΝΣΑ:

Καλύτερη ομάδα η Ντεφενσα από την προβληματική φέτος Ντελφιν που στην ουσία θα παίξει σημερα για την τιμή των όπλων. Η νίκη ειναι μονόδρομος για τους Αργεντινούς, αφού την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την ποιοτική Σαντος και θέλει να αποφύγει ιστορίες. Στο πρώτο ματς την κέρδισε με 3-0. Εύκολα η δύσκολα θα φύγει με το τρίποντο. ΝΤΕΦΕΝΣΑ (2,00).

ΔΥΑΔΑ:

ΚΛΑΜΠ ΟΛΙΜΠΙΑ – ΣΑΝΤΟΣ: Over 2,5 (1,72)

ΤΙΓΚΡΕ – ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ : Goal-Goal (1,75)

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ: 

ΝΤΕΛΦΙΝ – ΝΤΕΦΕΝΣΑ: ΝΤΕΦΕΝΣΑ (2,00)

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ!

 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

Σχετικές δημοσιεύσεις