Ματιές και στη Τσεχία

Μετά τη χθεσινή φτωχή στοιχηματικά ημέρα ήρθε η ώρα να ξαναπιάσουμε δουλειά, αφού το πρόγραμμα των επόμενων ημερών είναι αρκετά πλούσιο. Ρίχνοντας κανείς μια πρόχειρη ματιά στο κουπόνι δεν γίνεται να μην σταθεί στο ντέρμπι κορυφής της Γερμανίας, ενώ θετική σίγουρα εντύπωση δημιουργεί και η επανέναρξη της Τσεχίας.

Στάση πρώτη λοιπόν το Λεβερκούζεν, με την Μπάγερ να είναι η ομάδα που εντυπωσιάζει όσο καμία άλλη με την εικόνα της, μετά τη διακοπή, ειδικότερα με τη φυσική της κατάσταση. Από την άλλη η Βόλφσμπουργκ δεν έχει πείσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της και ειδικότερα κόντρα στην Ντόρντμουντ δεν έπεισε πως μπορεί να αντισταθεί σοβαρά σε ομάδες ανώτερες βαθμολογικά. Ο άσος βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο και εξακολουθεί τις τελευταίες ώρες να κινείται πτωτικά.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της Γερμανίας η αλήθεια είναι πως δεν με γεμίζει ιδιαίτερα, ενώ στο ντέρμπι το σετ των αποδόσεων δεν καλύπτει τα θέλω μου,  γι΄αυτό και θα πάω πάσο. Αντίθετα, θα κάνω δυο «χτυπήματα» στην Τσεχία, όπου φαίνεται να υπάρχει κάτι πιο ελκυστικό.

Πιο συγκεκριμένα η ουραγός Πρίμπραμ υποδέχεται την Οστράβα, με τις δυο ομάδες να έχουν διαφορετικούς στόχους. Οι γηπεδούχοι μοιάζουν ως το φαβορί για υποβιβασμό, παρότι κατά τη διάρκεια της διακοπής άλλαξαν προπονητή. Η εικόνα που παρουσίασαν στα φιλικά εξακολούθησε να είναι αποκαρδιωτική και δύσκολα θα μπορέσουν να πάρουν κάτι θετικό απέναντι στην Οστράβα, η οποία έχει και θετική παράδοση. Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του αρκετά σημαντικού επιθετικού Σασίνκα, ο οποίος είναι δανεικός από της Οστράβα και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Σημαντικό παιχνίδι διεξάγεται και ανάμεσα στην Σλοβάτσκο και την Όλομουτς, το οποίο έχει μάλιστα το χαρακτήρα του γειτονικού ντέρμπυ. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν μια ανέλπιστα θετική σεζόν, έχοντας όμως ως σημαντικό όπλο τη δύναμη της έδρας τους, η οποία αποτελεί καμίνι, υπό φυσιολογικές συνθήκες. Στην παρούσα φάση όμως ο κόσμος δεν μπορεί να δώσει ώθηση, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Από την άλλη η Όλομουτς έχει μείνει πίσω βαθμολογικά και σίγουρα χρειάζεται βαθμούς άμεσα. Το Χ2 μοιάζει να παρέχει μια ασφάλεια, ενώ σίγουρα αξίζει και ένα ποντάρισμα στο διπλό, με μικρό φυσικά ποντάρισμα.

Μονά Αποδεκτά

Λεβερκούζεν – Βόλφσμπουργκ  1 1.72

Πρίμπραμ – Οστράβα 2  2.10

Σλοβάτσκο – Όλομουτς Χ2  1.61

 

Έκπληξη Ημέρας

Σλοβάτσκο – Όλομουτς 2 3.65

Σχετικές δημοσιεύσεις