Μεγάλα πρωταθλήματα,μεγάλες φουρτούνες…

Καλημέρα στην παρέα…Η στοιχηματική ύφεση της στήλης συνεχίστηκε και εχθές. Η Λειψία αφού δέχθηκε ένα πέναλτι το οποίο και δεν μέτρησε λόγω χεριού, στην εξέλιξη της φάσης στα επόμενα 4 λεπτά δημιούργησε  2 γκολ και από κει πέρα έκανε διαχείριση για να μην πληρωθούμε τα όβερ 4 κόρνερ της που είχε στα 10 προηγούμενα εκτός. Όσο αφορά στο παιχνίδι των νυχτερίδων τα κόρνερ και εκεί μας στέρησαν το ταμείο…

Κοιτάμε τα σημερινά που οι επιλογές πολλαπλασιάστηκαν και πρέπει να μην χαθούμε σ ‘αυτό τον πακτωλό. Η πρώτη επιλογή έρχεται από το παιχνίδι της Εσπανίολ με την Αλαβές. Δυναμικές ομάδες και αν υπολογιστεί επίσης ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Παύλο Γκονζάλες Φουέρτες (μέσο όρο 6,21 κάρτες ανά παιχνίδι) με την Εσπανίολ να έχει πάνω από 2,5 κάρτες στα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της και 3 στα 3 τελευταία με την Αλαβές, αντιλαμβάνεται κανείς ότι οι κάρτες είναι δυνατή επιλογή.

Θα συνεχίσω με το παιχνίδι της Κολωνίας με την Ουνιόν Βερολίνου, ντέρμπι ουραγών αλλά εκτιμώ ότι η έδρα θα μιλήσει και οι αιγαγροί  είναι πιο κοντά στο αποτέλεσμα. Θα κρατήσω από το παιχνίδι 1Χ, όβερ 1,5 γκολ (100 % και οι δύο στα τελευταία 5 παιχνίδια) και όβερ 2,5 κίτρινες κάρτες. Καλές επιλογές να έχετε και ραντεβού στις 2 στο Live Chat του site για να τα πούμε και να πληρωθούμε ταυτόχρονα.

Συμπεράσματα:

Εσπανίολ εναντίον Αλαβές: όβερ 2,5 κάρτες για Εσπανίολ (στο 1,83 bet365)

Κολονία εναντίον Ουνίον Βερολίνου: οβερ 1,5 γκολ, 1Χ  και όβερ 2,5 κίτρινες κάρτες (στο 1,9 bet365)

Δυάδα αμφίσκορων:

Κολωνία εναντίον Ουνίον Βερολίνου

Κίελ εναντίον Bέχεν (στο 2,5 bet365)

 

Σχετικές δημοσιεύσεις