Με Ελλάδα και Ρωσία

Καλημέρα σε όλους, τα κουπόνια των τελευταίων ημερών αρχίζουν να γεμίζουν ασφυκτικά, αφού ένας μεγάλος αριθμός ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων βρίσκονται και πάλι στη σέντρα. Σε ότι με αφορά θα μείνω μακριά από στοιχηματικές επιλογές στα νέα πρωταθλήματα παρακολουθώντας όμως αρκετά παιχνίδια. Εξαίρεση θα αποτελέσει η Ελληνική Super League στην οποία θα κάνω μια απόπειρα.

Στο Περιστέρι λοιπόν ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Βόλο, με τους γηπεδούχους να έχουν υψηλές προσδοκίες λόγω της επιστροφής του Κάναντι στον πάγκο. Άφησαν καλές εντυπώσεις στα φιλικά, ενώ παραδοσιακά στην έδρα τους δυναμώνουν. Από την άλλη ο Βόλος παραμένει μια αξιόμαχη ομάδα που δεν κλείνεται σχεδόν ποτέ και δημιουργεί αρκετές φάσεις, όπως φάνηκε και στο πρόσφατο φιλικό κόντρα στον πιο έτοιμο Άρη. Ο άσος μοιάζει να έχει πολλές πιθανότητες επιβεβαίωσης και σε συνδυασμό με το over 1.5 μας δίνει μια ικανοποιητική απόδοση στο 2.05.

Στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός παραδοσιακά έχει δύσκολες βραδιές κάτι που περιμένω και σήμερα εξαιτίας της μέτριας αγωνιστικής εικόνας των πρασίνων στα φιλικά κόντρα σε Λαμία και ΠΑΟΚ. Το 1Χ σε συνδυασμό με το Under 3.5 μοιάζει ιδανικό για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στη Ρωσία το παιχνίδι της Ρότορ κόντρα στην Κρασνοντάρ πάει για αναβολή εξαιτίας επτά κρουσμάτων στους γηπεδούχους. Στο παιχνίδι της Δυναμό κόντρα στη Ρουμπίν Καζάν θεωρώ πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ενώ το αμφίσκορο στο ντέρμπι της Μόσχας μοιάζει ισχυρό σε τιμές κοντά στο 1.80.

 

Μονά Αποδεκτά

18:00 Ατρόμητος – Βόλος 1&Over 1.5 (2.05)

19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Σπαρτάκ Μόσχας Goal/Goal (1.80)

20:30 Αστέρας Τρ. – Παναθηναϊκός 1Χ&Under 3.5 (1.83)

 

Σχετικές δημοσιεύσεις