Με συνδυαστικά στοιχήματα στα ημιτελικά

Καλημέρα σε όλους. Χθες τα πήγαμε καλά με 4/6 βασικές επιλογές να επιβεβαιώνονται και την μία από τις τρεις δυάδες να μας πληρώνουν, ενώ κοντά ήταν και ο Μπούστα να κερδίσει τον Ναδάλ. Δεν πειράζει προχωράμε. Σήμερα έχουμε τα ημιτελικά με τον Μεντβέντεφ να αντιμετωπίζει τον Ράονιτς στις 15:00 ενώ λίγο αργότερα στις 17:30 ο Ναδάλ θα παίξει με τον Ζβέρεφ. Πάμε όμως να τα δούμε αναλυτικότερα.

15:00 Μεντβέντεφ-Ράονιτς

Φοβερός και τρομερός Μεντβέντεφ κέρδισε σε μία μόλις ώρα τον Σβάρτσμαν δείχνοντας ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση εν όψει και των τελικών του Λονδίνου. Απέναντι του σήμερα θα βρει τον Ράονιτς. Ο Καναδός κάνει το καλύτερο τουρνουά του 2020 για τον ίδιο κερδίζοντας πάρα πολύ δύσκολα με φοβερή ανατροπή στο 3ο σετ με τον Ουμπέρ. Τρομερό στατιστικό οι 25 άσσοι του Ράονιτς στο χθεσινό ματς. Θα κρατήσω ένα συνδυαστικό από τον αγώνα, να κερδίσει ο Μεντβέντεφ και ο Ράονιτς να κάνει τους περισσότερους άσσους σε απόδοση 1,80.

17:30 Ναδάλ-Ζβέρεφ

Πάλι με ανατροπή ο Ναδάλ πάλι με το στανιό κάποτε λέει η λογική ότι θα χάσει. Αλλά σήμερα δεν θα τον κοντράρω. Ο Ισπανός πέρασε με ανατροπή τον συμπατριώτη του Μπούστα. Από την άλλη μεριά ο Ζβέρεφ κέρδισε εύκολα τον Βαβρίνκα διότι ήταν κουρασμένος ο Ελβετός. Ένα στατιστικό που μου άρεσε από τον αγώνα είναι ο Ζβέρεφ να έχει περισσότερα διπλά λάθη στο ματς σε απόδοση 1,80. Και στα 6 ματς τα μεταξύ τους το στατιστικό αυτό έχει επιβεβαιωθεί. Μακάρι και σήμερα.

Επιγραμματικά
Δυάδα
15:00 Μεντβέντεφ-Ράονιτς Νίκη Μεντβέντεφ και περισσότεροι άσσοι Ράονιτς (1,80)
17:30 Ναδάλ-Ζβέρεφ Περισσότερα διπλά λάθη Ζβέρεφ (1,80)

Σχετικές δημοσιεύσεις