Με τα σετ στους τελικούς πρόκρισης

Καλημέρα σε όλους. Προτελευταία μέρα των ομίλων και το ενδιαφέρον βρίσκεται στα ύψη καθώς πολλά ματς σήμερα είναι τελικοί. Ο πρώτος και ο τρίτος όμιλος ολοκληρώνονται σήμερα ενώ αύριο αναμένεται να ολοκληρωθούν ο δεύτερος και ο τέταρτος όμιλος. Η Εθνική μας κάνει εξαιρετικό τουρνουά πολύ καλύτερο του αναμενομένου και σήμερα με μία απλή καθαρή νίκη προκρίνεται. Δύσκολο το θεωρώ αλλά όχι απίθανο. Πάμε να δούμε τις σημερινές επιλογές.

16:45 Ιταλία-Σλοβενία

Ξεκινάμε με τον δεύτερο όμιλο που διεξάγεται στην Τσεχία και το παιχνίδι που θα κρίνει την πρωτιά. Ο νικητής τερματίζει πρώτος ενώ ο ηττημένος θα εξασφαλίσει την δεύτερη θέση. Δίνω ένα προβάδισμα στους Ιταλούς, αλλά θα κρατήσω το over3,5 σετ καθώς δύσκολα θα λήξει 3-0 από οποιαδήποτε πλευρά.

17:00 Ρωσία-Βόρεια Μακεδονία

Παιχνίδι για τον τρίτο όμιλο στην Φινλανδία. Η Βόρεια Μακεδονία ουραγός και αποκλεισμένη, απέναντι στην Ρωσία που θέλει νίκη καθαρή για την τρίτη θέση ή και την δεύτερη σε περίπτωση ήττας της Τουρκίας. Λογικά εύκολη νίκη Ρωσία θα έχουμε αλλά θα πάω πάσο.

17:00 Σλοβακία-Κροατία

Ματς ζωής και θανάτου στο Ταλίν. Ο νικητής προκρίνεται ο ηττημένος πάει σπίτι του. Πολύ ισορροπημένο θα πάω και σήμερα με τα σετ καθώς το θεωρώ αδύνατο να λήξει στα 3 σετ. Over 3,5 σετ η επιλογή μου.

 18:30 Πολωνία-Ουκρανία

Στην Κρακοβία το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν απλά έναν πόντο για την πρωτιά σε αντίθεση με την Ουκρανία που εξασφάλισε και μαθηματικά την τρίτη θέση. Δεν θα χάσουν την ευκαιρία οι Πολωνοί πιστεύω, αλλά με αδιάφορα ματς δεν θέλω να μπλέξω.

20:00 Γαλλία-Λετονία

Πάμε και στο βραδινό παιχνίδι στο Ταλίν. Η Γαλλία με μία απλή καθαρή νίκη σήμερα εξασφαλίζει την πρωτιά απέναντι σε μία Λετονία αδύναμη. Η λογική λέει εύκολη νίκη για την Γαλλία. Πάσο.

20:00 Λευκορωσία-Μαυροβούνιο

Στην Τσεχία το παιχνίδι. Το αδύναμο Μαυροβούνιο επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και θα τερματίσει τελευταίο πιθανότατα και χωρίς κερδισμένο σετ. Η Λευκορωσία θέλει καθαρή νίκη σήμερα για να πάει στον τελικό πρόκρισης με την Βουλγαρία με έναν βαθμό πλεονέκτημα. Ξεκάθαρο προβάδισμα στο κίνητρο της Λευκορωσίας.

20:00 Φινλανδία-Τουρκία

Άλλος ένα αγώνας με τεράστιο ενδιαφέρον. Η οικοδέσποινα Φινλανδία με την χθεσινή ήττα πιθανότατα θα τερματίσει τέταρτη καθώς μόνο με καθαρή νίκη θα βγει τρίτη και θα προσπεράσει την Τουρκία. Η Τουρκία από την άλλη με έναν βαθμό τερματίζει δεύτερη. Δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ισοδύναμες ομάδες που λογικά θα κρατήσει παραπάνω από 3 σετ. Over3,5 σετ κρατάμε.

21:30 Ελλάδα-Πορτογαλία

Τελευταίος αγώνας της μέρας ο τελικός της Εθνικής μας στην Κρακοβία. Εμφανίσεις πολύ καλύτερες του αναμενομένου για την Ελλάδα πήρε πόντο από Σερβία και Ουκρανία ενώ κόντεψε να πάρει και από την γηπεδούχο Πολωνία. Σήμερα με καθαρή νίκη προκρίνεται. Δύσκολο πάντως οι Πορτογάλοι είναι ένα επίπεδο τουλάχιστον πάνω. Over3,5 σετ θα κρατήσω και εδώ.

 

Επιγραμματικά
Δυάδα απόδοσης 2.18 @20 μονάδες

16:45 Ιταλία-Σλοβενία : over 3,5 σετ (1.45)
20:00 Φινλανδία-Τουρκία : over 3,5 σετ (1.50)

Δυάδα απόδοσης 2.06 @20 Μονάδες

17:00 Σλοβακία-Κροατία : over 3,5 σετ (1.42)
21:30 Ελλάδα-Πορτογαλία : over 3,5 σετ (1.45)

 

 

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΝΙΚΕΣ

VOID

ΧΑΜΕΝΑ

STAKE

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

YIELD

BANK

ΣΥΝΟΛΟ
28

12

0

16

310

253 18,38% 2000 1943

Σχετικές δημοσιεύσεις