Με την έκπληξη του.. Τοντόροβιτς

Καλημέρα σε όλους. Αρκετά καλά έκλεισε η χθεσινή μέρα και μάλιστα μπορούμε να αισθανόμαστε και άτυχοι καθώς χάθηκε το απόλυτο για 0.5 πόντο. Στα σημερινά παιχνίδια θα ρισκάρουμε λίγο παραπάνω καθώς οι εκπλήξεις παραμονεύουν.

Σαραγόσα-Μπούργος: Στο βραδινό παιχνίδι του 2ου ομίλου όπου συμμετέχει και η Ρεαλ Μαδρίτης. Η τυπικά γηπεδούχος πριν τη διακοπή βρισκόταν στην 3η θέση του πρωταθλήματος πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία. Με την επανέναρξη ωστόσο θα κληθεί να αγωνιστεί με σημαντικές απουσίες καθώς οι Φραν Βάσκεζ (αποσύρθηκε), ενώ εκτός είναι οι Τζέισον Τόμπσον, ο βασικός της σκόρερ-γκαρντ DJ Σίλει και ο τραυματίας Ζουστίθ. Πλήρης η φιλοξενούμενη. Με τις απουσίες αυτές αλλά και το γεγονός πως αμφότερες δεν έχουν πλέον αγωνιστικό ρυθμό θα ρισκάρω στο καθαρό διπλό του 2.55

Βαλένθια-Ανδόρρα: Η Βαλένθια θα αγωνιστεί εντός έδρας, έστω και σε άδειο γήπεδο, καθώς η τελική φάση διεξάγεται στην έδρα της. Μια ομάδα επιπέδου Eurooleague, η οποία μέχρι τώρα δυσκολευόταν να ανταπεξέλθει σε ευρωπαϊκές και εγχωριες διοργανώσεις. Από την άλλη πλευρά η μαχητική Ανδόρρα θα κληθεί να αγωνιστεί σήμερα χωρίς τους 2 της βασικούς ψηλούς, Ντιανιέ και Μούσλι με αποτέλεσμα ο Τοντόροβιτς να χρειαστεί να καλύψει και μερικά λεπτά στη θέση των ψηλών. Το όριο αυτή τη στιγμή είναι στους 8.5 πόντους και μοιάζει μικρό δεδομένης της κατάστασης. Επιλογή το οβερ 8.5 πόντων του Τοντόροβιτς.

 

Συνοπτικά:

Σαραγόσα-Μπούργος 2 (2.55)

Βαλένθια-Ανδόρρα οβερ 8.5 πόντων του Τοντόροβιτς (1.80)

Σχετικές δημοσιεύσεις