Με την Νορβηγία οδηγό, για ταμείο…

Καλησπέρα στην παρέα. Μετά από μια περιπέτεια υγείας περίπου μια εβδομάδας και λόγω της καταστάσεως (αρχές Αυγούστου) η στήλη επανέρχεται σιγά σιγά.Η εβδομάδα αυτή έχει φυσικά τις βασικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις ωστόσο πάμε σήμερα να κάνουμε μια κάβα.

Θα ξεκινήσω από την τίμια Νορβηγία. Πρωτάθλημα πολύ ”στοιχηματικό..” αφού Μόλντε και Οντ Γρέλαντ έχουν μέχρι της 12 αγωνιστική όλα τους τα παιχνίδια με όβερ 2,5 και με νίκες.Σήμερα παίζει η Μόλντε με την Μπραν οπού αναμένεται να έχουμε μια παρόμοια συμπεριφορά με γκολ.Εκτίμηση 2-1 ή 3-1 αναμένω στο παιχνίδι και θα πάρω 1 και όβερ 2,5 γκολ στο 1,83 στην bet365.

Στο Γιουρόπα λίνγκ η Μάντσεστερ Γιουν. υποδέχεται την Κοπεγχάγη. Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη και αναμένεται να σκοράρει τουλάχιστον 2 φορές η ομάδα του Σόλτσκερ (φαβορί για την κατάκτηση του).Θα κρατήσω νική και όβερ 1,5 γκολ για Μαν γιου στο 1,41 bet365.H δυάδα θα κλείσει με το αμφίσκορο από την 1η Νορβηγίας με την  Οΐγκάρντεν να υποδέχεται την Στόγιαρντλς/ Μπλιντ  όπου το αμφίσκορο στο 1,44 είναι ανεκτό. (απόδοση δυάδας στο 2 bet365)

Σχετικές δημοσιεύσεις