Με την πλάτη στον τοίχο

Καλημέρα σε όλους. Όσοι παρακολουθούν συχνά τη στήλη θα γνωρίζουν καλά πως σπανίως θα ασχοληθώ με πρωταθλήματα όπως αυτό της Κίνας, κυρίως λόγω αντιεμπορικής ώρας διεξαγωγής των αγώνων. Ωστόσο, σήμερα είναι ειδική περίπτωση για την οποία θα κάνω μια εξαίρεση η οποία ελπίζω να με δικαιώσει.

Πιο συγκεκριμένα θα με απασχολήσει το παιχνίδι της Σανγκάη ΣΙΠΓ κόντρα στην συμπολίτισσα της Σανγκάη Σένγκουα. Η αναμέτρηση είναι επαναληπτικός του 0-0 της περασμένης Κυριακής στην έδρα της Σένγκουα και η ομάδα που θα προκριθεί θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του φετινού πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση ισοπαλίας η αναμέτρηση θα οδηγηθεί κατευθείαν στη διαδικασία των πέναλτι, καθώς δεν υπάρχει παράταση και ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ δεν ισχύει στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Οι γηπεδούχοι διαθέτουν μια ποιοτική ομάδα, με μεγάλα αστέρια να αποτελούν την αιχμή του δόρατος. Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο ΧοΎλκ, αλλά και τους Αρναούτοβιτς και Όσκαρ. Φυσικά, λόγω μεγάλής οικονομικής δύναμης διαθέτει και ότι ποιοτικότερο υπάρχει και από την Κινεζική αγορά, με αρκετούς διεθνείς να βρίσκονται στο ρόστερ της. Όπως γίνεται αντιληπτό οποιαδήποτε άλλη θέση εκτός από την πρώτη είναι αποτυχία για την συγκεκριμένη ομάδα, που σήμερα είναι το απολυτό φαβορί της αναμέτρησης.

Στο πρώτο παιχνίδι είχε τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού, χάνοντας μεγάλο αριθμό ευκαιριών, ενώ έπεσε θύμα και του πολύ σκληρών μαρκαρισμάτων του αντίπαλου, ο οποίο ς δεν έχει κανέναν άλλο τρόπο να μεταχειριστεί. Το ενδεχόμενο να δούμε και σήμερα το μεσημέρι το ίδιο έργο από πλευράς φιλοξενουμένων είναι πολύ πιθανό, μόνο που οι γηπεδούχοι, λόγω έδρας, αλλά και ανωτερότητας δύσκολα θα ξαναμείνουν στο μηδέν επιθετικά.

Κανονική στήλη για σήμερα και χθεσινός απολογισμός, το μεσημεράκι. Ραδιοφωνικό ραντεβού στο radioprimo.gr στις 17:00.

Μονό Αποδεκτό
14:35 Σανγκάη ΣΙΠΓ- Σανγκάη Σένγκουα 1 & Over 1.5 (1.75)

 

Bet Build (συνολική απόδοση 2.25)
14:35 Σανγκάη ΣΙΠΓ – Σανγκάη Σένγκουα
1
Over 1.5 goal
Over 6,5 corner
Over 2.5 cards

 

Σχετικές δημοσιεύσεις