Με τους άσσους στην πρεμιέρα των τελικών

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους. Κάτι παραπάνω από τέλεια η χθεσινή μέρα με 5/5 επιλογές να επιβεβαιώνονται σε τένις και βόλεϊ. Σήμερα ξεκινάνε οι τελικοί στο Λονδίνο και εννοείται δεν θα τους αφήσουμε ασχολίαστους. Στις 16:00 αγωνίζεται ο δικός μας Στέφανος απέναντι στον Τίεμ ενώ στις 22:00 ο Ράφα Ναδάλ θα αντιμετωπίσει τον Ρούμπλεφ. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικότερα τους 2 αγώνες.


16:00 Τίεμ-Τσιτσιπάς

Με το repeat του περσινού τελικού θα ξεκινήσει η φετινή διοργάνωση. Δύο αντίπαλοι που ξέρουν πολύ καλά ο ένας τον άλλον με 8 αναμετρήσεις να έχουν προηγηθεί της σημερινής. Σε αυτές υπερτερεί ο Αυστριακός με 5-3 ενώ σε σκληρή επιφάνεια οι μεταξύ τους αγώνες είναι 4-2 υπέρ του Τίεμ και πάλι. Γενικά ο Στέφανος δεν βρίσκεται στην κατάσταση που τον έχουμε συνηθίσει και σήμερα πιστεύω θα δυσκολευτεί. Πιστεύω ότι ο Τίεμ θα κερδίσει αλλά θα κρατήσω μία άλλη επιλογή. Ο Αυστριακός φέτος έχει μέσο όρο  άσσους 7 ανά παιχνίδι. Το όριο του σήμερα είναι χαμηλά στους 5,5 άσσους. Θα κρατήσω το over5,5 άσσους για τον Τίεμ σε απόδοση 1,80.

22:00 Ναδάλ-Ρούμπλεφ

Ο βασιλιάς του χώματος Ναδάλ στα 34 πλέον δείχνει ότι αν εξαιρέσουμε το Roland Garros δεν είναι πλέον η υπερδύναμη που ήταν ειδικά σε σκληρές επιφάνειες. Απέναντι του σήμερα θα βρει τον καλύτερο τενίστα για το 2020 Αντρέϊ Ρούμπλεφ και αναμένεται δύσκολο ματς για τον Ισπανό. Και εδώ δεν θα πάω με νικητή αλλά θα πάω με τους άσσους του Ναδάλ. Ο Ράφα φέτος έχει κάτι λιγότερο από 6 άσσους ανά παιχνίδι και το σημερινό του όριο είναι στο 4,5. Πιστεύω ότι για να κερδίσει ο Ράφα τον αγώνα πρέπει να το ξεπεράσει και θα το επιλέξω. Over4,5 άσσοι για τον Ναδάλ σε απόδοση 1,95.

Επιγραμματικά
Δυάδα

16:00 Τίεμ-Τσιτσιπάς over5,5 άσσοι Τίεμ (1,80)
22:00 Ναδάλ-Ρούμπλεφ over4,5 άσσοι Ναδάλ (1,95)

Σχετικές δημοσιεύσεις