Με τους γηπεδούχους και ένα ειδικό

Κακό διάβασμα έγινε στα χθεσινά παιχνίδια και μοιραία ήρθαν ανάποδα τα αποτελέσματα. Το διήμερο που έχουμε μπροστά μας είναι αρκετά περίεργο με αρκετές αναβολές και αυτή τη φορά. Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Μπιλμπάο-Ανδόρρα: Ομάδα με νεανικό ροστερ η γηπεδούχος. Η Μπιλμπάο έπαιξε την Τρίτη με την Καρσίγιακα για το BCL, ωστόσο ο προπονητής της επέλεξε να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής, σκεπτόμενος και το σημερινό παιχνίδι. Η Ανδόρρα έπαιξε την Κυριακή εκτός με την Μπαρτσελόνα και την Τρίτη υποδέχτηκε τη Λιεκταμπέλις. Μέσα σε 5 μέρες δηλαδή θα δώσει 3 αγώνες. Δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και από την αρχή της σεζόν έχει και κάποιες σημαντικές απουσίες. Ο Μουμπρού με τη διαχείριση που έκανε την Τρίτη έδειξε να σκέφτεται αρκετά το σημερινό αγώνα. Θα κρατήσω τον άσο με -1.5 πόντους.

Μακάμπι-Φενέρμπαχτσε: Δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο, καθώς καμία δεν πείθει  στα τελευταία παιχνίδια. Η Φενέρμπαχτσε δείχνει να έχει σοβαρό πρόβλημα μέσα στη ρακέτα, ένα σημείο που η Μακάμπι μπορεί να εκμεταλλευτεί. Διαθέτει τον Άντε Ζίζιτς, έναν παίκτη που έχει περάσει από το ΝΒΑ και έχει το παιχνίδι με πλάτη. Σίγουρα η περιφέρεια της ομάδας του Σφαιρόπουλου παίρνει τις περισσότερες επιθέσεις, ωστόσο σήμερα υπάρχει μεγάλη ευκαιρία. Δεν παίζει ιδιαίτερα πολύ μέχρι τώρα ο Ζίζιτς, ωστόσο σήμερα πιστεύω θα τον βοηθήσει και το ματς. Θα κρατήσω το over 10.5 πόντων του.

Συνοπτικά:

Μπιλμπάο-Ανδόρρα: 1 (-1.5) 1.80

Μακάμπι-Φενέρμπαχτσε: Ζίζιτς over 10.5 πόντους (1.75)

Σχετικές δημοσιεύσεις