Με το καλημέρα το…. αντίο

Είναι μεγάλη η χαρά να νιώθεις ότι η παρέα  που υπήρχε για τον τελευταίο σχεδόν 1 χρόνο συνεχίζεται μέσα από αυτό εδώ το σάιτ. Δυστυχώς οι καταστάσεις έχουν αλλάξει δραματικά το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα ο αθλητισμός και το στοίχημα να παιρνούν σε δεύτερη μοίρα.

Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω το φίλο μου το Μιχάλη Μουταφίδη, που με εμπιστεύεται και μου δίνει αυτήν εδώ τη γωνιά για να ασχολούμαι και γω με το μπασκετάκι. Ελπίζω και εύχομαι όλοι και όλες να είστε υγιείς.

Στοιχηματικά, προσωπικά κοιτάζω και αξιολογώ κάθε αγώνα και απόδοση ξεχωριστά. Δεν υπάρχει μικρή και μεγάλη απόδοση. Σκοπός παραμένει πάντοτε το κέρδος. Το μπάσκετ έχει ευκαιρίες και πριν αλλά και κατά τη διάρκεια των αγώνων. Με υπομονή και σωστό διάβασμα τα αποτελέσματα θα έρθουν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα βλέπω ζόρικα τα πράγματα, τουλάχιστον για την τρέχουσα σεζόν καθώς θεωρώ αρκετά δύσκολη την πιθανότητα να δούμε πρωταθλήματα να συνεχίζονται. Ήδη αρκετά έχουν οριστικά αποφασίσει για φέτος να μην συνεχίσουν και ελάχιστα που προσπαθούν να βρουν την καλύτερη δυνατή λυση.

Δανείζομαι τον παρακάτω πίνακα αυτούσιο από το Eurohoops:

Χώρα Κατάσταση πρωταθλήματος
Ελλάδα Οριστική διακοπή
Ιταλία Οριστική διακοπή
Γαλλία Διακοπή σίγουρα μέχρι το φθινόπωρο
Τουρκία Οριστική διακοπή
Λιθουανία Οριστική διακοπή
VTB League Οριστική διακοπή
Ισπανία Απόφαση μέχρι τέλος Μαίου για συνέχεια
Ισραήλ Συνέχεια τον Ιούνιο
Αδριατική Λίγκα Απόφαση μέχρι τέλος Μαίου για συνέχεια
Γερμανία Οριστική απόφαση για συνέχεια μέχρι 18 Μαίου
  • Για την Ισπανία σημερινό δημοσίευμα αναφέρει πως η πλειοψηφία των παικτών της λίγκας εμφανίζονται αρνητικοί να συνεχίσει το πρωτάθλημα.
  • Για το Γερμανικό πρωτάθλημα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση μέχρι αυτήν την ώρα.
  • Euroleague: Απόφαση οριστική δεν υπάρχει, ωστόσο θεωρώ αρκετά απίθανο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας το μπάσκετ δύσκολα θα το ξαναδούμε μέχρι το Σεπτέμβριο, με αρκετές ομάδες να έχουν μπει στη διαδικασία προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Νομίζω πως μια πρώτη ενημέρωση ήταν αναγκαία. Οτιδήποτε προκύπτει να ανεβαίνει στο σαιτ και αναμένουμε την έναρξη της νέα σεζόν με μεγάλο ενδιαφέρον.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις