Μια υποχρέωση και ένα ευρωπαϊκό εισητήριο

Χαίρεται! Βρισκόμαστε δύο στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος Κύπρου με αρκετά να έχουν ξεκαθαρίσει στο μέτωπο του υποβιβασμού και και αρκετές εκρεμμότητες να μένουν στα play-off. Σημέρα υπάρχει στις 18:00 η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ομόνοια και την ΠΑΕΕΚ για τα play-out ενώ μια ώρα αργότερα για τα play-off η ΑΕΚ Λάρνακας υποδέχεται την Πάφος FC. Αναλυτικότερα:

ΠΑΕΕΚ -Ομόνοια Λευκωσίας: Συντήρηση ενόψει τελικού

Αναμέτρηση διαδικαστικού χαρακτήρα το παιχνίδι. Στην Ομόνοια οι αναμετρήσεις του πρωταθλήματος χρησημοποιούνται για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας ενόψει του τελικού κυπέλλου κόντρα στον Εθνικό Άχνας στις 25 του μήνα. Υπάρχουν σήμερα δύο απουσίες βασικών, με τον προπονητή να συνεχίζει να κάνει rotation. H ΠΑΕΕΚ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις στην κατηγορία με υπηρεσιακό προπονητή και δίνοντας ευκαιρίες σε παικτές που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες και από τις δύο ομάδες. Πρόταση: Οver 2.5 ή goal – goal (1.42).

AEK Λάρνκας – Πάφος FC: Ώρα μηδέν στην μάχη ενός ευρωπαϊκού εισητήριου

Μάχη για ευρωπαϊκό εισητήριο η σημερινή. Σε σαφώς δυσχερέστερη θέση η Πάφος FC η οποία χρειάζεται δύο νίκες και συνδιασμό άλλων αποτελεσμάτων για να εξασφαλίσει την τέταρτη θέση. Προκειμένου να αλλάξουν τις ισορροπίες της ομάδας οι διοικούντες αποφάσισαν την απόλυση του μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας. Παρά το γεγονός πως επέλεγη για τον πάγκο μια ποδοσφαιρική προσωπικότητα με παγκόσμια ακτινοβολία όπως ο πάλαι ποτέ δεξιός μπακ της Ρεάλ Μίτσελ Σαλγάδο δεν νομίζω ότι μπορούν να αλλάξουν πολλά στα δύο παιχνίδια που απομένουν. Σήμερα υπάρχουν τρεις απουσίες βασικών και αυτή ενός αναπληρωματικού τερματοφύλακα.

Στην ΑΕΚ δεν υπάρχουν ιδαίτερες απουσίες την στιγμή που απάντες ψάχνουν κίνητρο ώστε να εξασφαλιστεί η ευρωπαϊκή έξοδος μετά τον άδοξο αποκλεισμό στο κύπελλο από τον Εθνικό Άχνας που απο την Δευτέρα επιβεβαιώθηκε και μαθηματικά ο υποβιβασμός του. Δεν υπάρχουν απουσίες βασικών σήμερα αναφορικά με τους παίκτες, τιμωρημένος είναι ο προπονητής της ομάδας και στον πάγκο θα βρίσκεται η υπόλοιπη προπονητική ομάδα της ΑΕΚ. Πιστεύω πως η γηπεδούχοες μπορεί να μην ηττηθεί σήμερα ακόμη και αν δεχθεί κάποιο τέρμα. Πρόταση: 1Χ και goal – goal (2.37).

 

Προτάσεις

ΠΑΕΕΚ -Ομόνοια Λευκωσίας: Οver 2.5 ή goal – goal (1.42)

AEK Λάρνκας – Πάφος FC: 1Χ και goal – goal (2.37)

 

Fun bet

Ομόνοια Λευκωσίας – ΠΑΕΕΚ: Over 1.5 goal 1oυ ημιχρόνου και over o.5 goal αγώνα ΠΑΕΕΚ (Combo bet 3.55)

AEK Λάρνκας – Πάφος FC: Σκορ πολλαπλών επιλογών (2-1), (3-1), (4-1) (5.50)

 

Καλή τύχη στις επιλογές όλων!

Σχετικές δημοσιεύσεις