Μπαίνουν στην μάχη τα Ελληνόπουλα

Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. Καλό ξεκίνημα χθες με 2/3 επιλογές να επιβεβαιώνονται ο Μίλμαν μας στέρησε το απόλυτο. Σήμερα έχω ξεχωρίσει αρκετές επιλογές και στην πορεία θα κρατήσω τις πιο δυνατές. Στα χθεσινά ματς προκρίθηκαν όλοι οι μεγάλοι εκτός από τον Γάλλο Μονφίς ο οποίος μετά την ήττα του ξέσπασε σε κλάματα καθώς  διανύει την πιο άσχημη περίοδο της καριέρας του. Πάμε όμως στα σημερινά όπου ρίχνονται στην μάχη τα δύο Ελληνόπουλα που έχουν σχετικά εύκολο έργο.

Στο αντρικό ταμπλό θα κρατήσω μία τριάδα. Αρχικά να πούμε ότι ο Στέφανος αγωνίζεται στο κεντρικό κορτ ο τελευταίος αγώνας της ημέρας όχι πριν τις 11:30 το πρωϊ απέναντι στον Σιμόν δεν θα κρατήσω κάτι. Το πρώτο ματς που θα με απασχολήσει ξεκινάει περίπου στις 06:00 με τον Λάαξονεν να αντιμετωπίζει τον Καρούζο. Ο Ελβετός μόλις νούμερο 136 κόσμου 28 χρονών απέναντι στο 76 κόσμου 28χρονο Ιταλό. Πιο καλός τενίστας ο Ιταλός με περισσότερες παραστάσεις στα μεγάλα τουρνουά θα κρατήσω το διπλό σε απόδοση 1,50.

Λίγο αργότερα στις 07:00 έχουμε εμφύλιο με δύο Βρετανούς να διεκδικούν μία θέση στον επόμενο γύρο. Ο Έβανς νούμερο 33 της κατάταξης θα αντιμετωπίσει τον Νόρι νούμερο 67. Ο Έβανς μάλιστα πήρε τίτλο στην Μελβούρνη την προηγούμενη εβδομάδα παίρνοντας ψυχολογία και λογικά θα φτάσει στην νίκη. Άσσος σε απόδοση 1,44.

Θα κλείσω τις επιλογές από τους άνδρες με το προτελευταίο ματς της ημέρας μεταξύ Άντερσον και Μπερετίνι. Ο Νοτιοαφρικανός δεν είναι ο τενίστας που ήταν παλαιότερα καθώς την Άνοιξη θα κλείσει τα 35 του χρόνια. Έχει πέσει στην 82η θέση του ranking.  Απέναντι στον νεαρό Ιταλό δεν νομίζω να καταφέρει και πολλά. Ο 24χρονος Ιταλός είναι στο top10 ενώ για λίγο έχασε την συμμετοχή του στους τελικούς του Λονδίνου. Θα κρατήσω την νίκη του Μπερετίνι σε απόδοση 1,50.

Πάμε και στο γυναικείο ταμπλό όπου θα κρατήσω δύο επιλογές. Αρχικά η Μαρία αγωνίζεται απέναντι στην φίλη της Μλαντένοβιτς γύρω στις 04:00 με την Ελληνίδα να είναι το ακλόνητο φαβορί. Ούτε από αυτό το ματς θα κρατήσω κάτι όμως. Πάμε στο ματς της Σβιτολίνα νούμερο 5 κόσμου που παίζει στις 03:30 απέναντι στην Μπούζκοβα. Η Τσέχα είναι στο νούμερο 52 κόσμου αλλά κόντρα στην Ουκρανή δεν νομίζω να έχει καμία τύχη. Περίμενα την νίκη της Σβιτολίνα χαμηλότερα και στο 1,50 θα την κρατήσω χωρίς δισταγμό. Διπλό σε απόδοση 1,50.

Τέλος, στις 07:30 η Βρετανίδα Τζοάνα Κόντα θα αγωνίστει απέναντι στην Σλοβένα Γιούβαν. Η Βρετανίδα βρίσκεται στην 14η θέση της κατάταξης ενώ η Σλοβένα μόλις στο 104. Και εδώ περίμενα πολύ χαμηλότερα την νίκη της Κόντα και όταν την είδα στο 1,50 το κράτησα αμέσως. Διπλό σε απόδοση 1,50.

Επιγραμματικά
Τριάδα αντρικό ταμπλό
06:00 Λάαξονεν-Καρούζο Διπλό (1,50)
07:00 Έβανς-Νόρι Άσσος (1,44)
10:00 Άντερσον-Μπερετίνι Διπλό (1,50)

Δυάδα γυναικείο ταμπλό
03:30 Μπούζκοβα-Σβιτολίνα Διπλό (1,50)
07:30 Γιούβαν-Κόντα Διπλό (1,5)

Σχετικές δημοσιεύσεις