Νορβηγία , όλα τα λεφτά

Καλήμερα στην παρέα.Μετά το απαραίτητο ρεπό της στήλης σήμερα θα πάμε σε ένα πρωτάθλημα που ξεκίνησε με αρκετά καλούς οιωνούς αυτό της Νορβηγίας.

Α Νορβηγίας

Το πρώτο παιχνίδι είναι αυτό της Ρόζεμποργκ με αυτό της Βαλερέγκα. Η γηπεδούχος δεν ξεκίνησε καλά στη βαθμολογία αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τα κόρνερ στο παιχνίδι.Από πέρσι παρακολουθώ την Ροζέμποργκ με  σταθερότητα  στα πολλά κόρνερ στον τρόπο παιχνιδιού της.Θα κρατήσουμε όβερ 10,5 κόρνερ στο παιχνίδι στο 1,9.Συνεχίζουμε με δύο ομάδες που έχουν εντυπωσιάσει φέτος Οντ Γρέλαντ  (ειδικά στην έδρα της) και   Μπόντο Γκλίμτ ομάδες με επιθετικό προφίλ που πρωτίστως τους ενδιαφέρει πόσα γκολ θα βάλουν.Θα κρατήσουμε τον κόμπο σ’αυτήν την αναμέτρηση.

Λοιπά πρωταθλήματα:

Ξεκινάμε από την Πολωνία και συγκεκριμένα την β’ κατηγορία. Η Τίτσι εναντίον της Τερμαλίκα, με τον πρώτο λόγο να έχουν τα γκολ και συγκεκριμένα το αμφίσκορο σ’αυτή την αναμέτρηση.Θα πάμε και στην Ιταλία στο παιχνίδι Μίλαν με την Μπρέσια και θα φτιάξουμε ένα σύνθετο στοίχημα με γκολ κάρτες και κόρνερ.

Συμπεράσματα:

Ρόζεμποργκ εναντίον Βαλερέγκα : όβερ 10.5 κόρνερ (1.9 bet365)

Oντ Γκρέλαντ εναντίον Μπόντο Γκλίμτ : αμφίσκορο και όβερ 2,5 γκολ (1,75 bet365)

 

 

 

Τίτσι εναντίον Τερμαλίκα : αμφίσκορο

Μίλαν εναντίον Μπέσια: όβερ 1,5 γκολ στο παιχνίδι , όβερ 2,5 κόρνερ στο 2ο ημίχρονο για Ίντερ και οβερ 3,5 κάρτες και για τις δύο ομάδες

(Συνολική απόδοση 2,71 bet365)

Σχετικές δημοσιεύσεις