Ντέρμπι αιωνίων και παλιών φίλων

Καλημέρα σε όλους. Εξαιρετική η χθεσινή μέρα με πολύ καλό ταμείο. Πάμε στα σημερινά όπου έχουμε το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Αν και αρχή της σεζόν έχουμε πει και αναλύσει πολλά πράγματα για τις δύο ομάδες. Σεζόν αλλαγών και για τις δύο ομάδες, καθώς στον μεν Παναθηναϊκό μπήκαμε σε μια μετά Γιαννακόπουλου εποχή, ενώ στον Ολυμπιακό μπαίνουμε σιγά σιγά στη μετά Σπανούλη εποχή. Το παιχνίδι είναι σωστά ντέρμπι, λόγω της απουσίας κόσμου δεν υπάρχει και ο παράγοντας έδρα. Ένα στοίχημα που θα κρατήσω και υπάρχει στην ελληνική εταιρεία είναι το Η2Η πόντων Νέντοβιτς(+0.5)-Σπανούλη. Ο Σπανούλης στον πρώτο αγώνα έπαιξε 25 λεπτά, ο Νέντοβιτς 30. Παρότι ο παίκτης του Ολυμπιακού αποτελεί ακόμα και στα 38’ μια μόνιμη απειλή, πιστεύω πως δεν βρίσκεται πλέον στο ίδιο επίπεδο με τα προηγούμενα χρόνια, ούτε το σώμα του μπορεί να τον βοηθήσει σε αυτό. Θεωρώ πως το χάντικαπ θα έπρεπε να είναι 1.5 με 2.5 πόντους υπερ του παίκτη του Ολυμπιακού.

Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης-Μπαρτσελόνα: Έχει ξεκινήσει εξαιρετικά η ομάδα του Πασκουάλ κάνοντας μεγάλο διπλό μέσα στην Τουρκία. Η Μπαρτσελόνα διαθέτει εξαιρετικό υλικό και προπονητή ωστόσο ο Λιθουανός δεν ταξίδεψε στην Πετρούπολη λόγω του ιού. Σημαντική αυτή η απουσία. Πιστεύω πως ο πρώην Καταλανός προπονητής θα θελήσει να αποδείξει πράγματα, έχει το υλικό και το μομέντουμ να το κάνει. Άσος με +4.5 πόντους στο 1.83.

Συνοπτικά:

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Η2Η πόντων Νέντοβιτς(+0.5)-Σπανούλη Νεντοβιτς (2.40)

Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης-Μπαρτσελόνα: 1 (+4.5) 1.83

Σχετικές δημοσιεύσεις