Ντέρμπι κορυφής στη Λευκορωσία

Με τον κορονοϊό να παραμονεύει εκεί έξω και με τα αθλητικά δρώμενα σε όλον τον πλανήτη να μην διεξάγονται, μοιραίο ήταν οι απανταχού παίκτες του στοιχήματος να στραφούν σε ότι είχε απομείνει. Με λίγα λόγια, Λευκορωσία, Τουρκμενιστάν και Νικαράγουα είχαν την τιμητική τους τις τελευταίες εβδομάδες, κάτι που όπως φαίνεται δεν θα συνεχιστεί για πολύ, αφού το προσεχές Σαββατοκύριακο επανέρχεται το Γερμανικό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, στοιχηματικά δεν θα ήταν σοφό να ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, αφού μόνο ένας Θεός γνωρίζει το πως θα παρουσιασθούν οι ομάδες μετά από τόσες εβδομάδες απραξίας, ενώ σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει και το γεγονός της απουσίας των φιλάθλων από τις κερκίδες, κάτι πρωτόγνωρό για τη Γερμανία. Κατόπιν αυτού στρέφουμε το pre game ενδιαφέρον μας στη σταθερή αξία της Λευκορωσίας, με τις δυο πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα να τίθενται αντιμέτωπές το απόγευμα του Σαββάτου σε ένα ντέρμπι κορυφής.

Όσοι παρακολουθούν στενά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ειδικότερα από τη φάση των προκριματικών, σίγουρα το όνομα της Μπάτε Μπόρισοφ δεν θα τους είναι άγνωστο. Αντίθετα εκείνο της Σλούτσκ δεν πρέπει να τους λέει και πολλά, αφού η ομάδα του Βιτάλι Παβλόφ αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Λευκορωσίας μόλις από το 2011.ενώ δεν έχει κερδίσει ποτέ ευρωπαϊκό εισιτήριο.  Ωστόσο, η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε οι δυο ομάδες να ισοβαθμούν μετά από οχτώ αγωνιστικές στην κορυφή της βαθμολογίας με την Μπάτε όπως φαίνεται και από το σετ των αποδόσεων να είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης.

Φυσικά, αποδόσεις του 1.30 δεν συγκινούν κανέναν, με εξαίρεση ίσως εκείνους που ποντάρουν σοβαρά χρήματα σε στοιχηματικούς παραδείσους. Έτσι είμαστε «υποχρεωμένοι» να στραφούμε είτε σε συνδυαστικά στοιχήματα, είτε σε άλλες επιλογές. Μια από αυτές μοιάζει να είναι το goal/goal. Πάμε όμως να δούμε μερικά στατιστικά που ενδεχομένως να ενισχύσουν την επιλογή αυτή.

Οι γηπεδούχοι έχουν δώσει οχτώ παιχνίδια από την έναρξη της σεζόν στο πρωτάθλημα, μετρώντας τέσσερα goal/goal. Το αρνητικό είναι πως από αυτά μόλις το ένα είναι εντός έδρας. Στα θετικά ωστόσο θα πρέπει να προστεθεί και το επτά στα οχτώ φετινά goal/goal της Σλούτσκ, η οποία σημειωτέων μετρά μόνο «αμφίσκορα» στα τρία φετινά παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από το γήπεδο της. Τα παραπάνω στατιστικά, σε συνδυασμό με την κρισιμότητα του αγώνα, αλλά και με τον αγωνιστικό χαρακτήρα που έχουν δείξει οι φιλοξενούμενοι τη φετινή σεζόν, με κάνουν να κρατήσω από σήμερα το goal/goal σε τιμές διπλασιασμού και έτσι να σπάσω το ρόδι σε ότι με αφορά για το Betfeller.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπάτε αποτελεί έως τώρα την «βασίλισσα των κόρνερ» στο πρωτάθλημα, ειδικότερα στα παιχνίδια στα οποία δυσκολεύετε. Ωστόσο μέχρι την ώρα που γράφονται ετούτες εδώ οι γραμμές καμία από τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα δεν έχει βγάλει αποδόσεις για κόρνερ, οπότε τηρώ στάση αναμονής, έχοντας όμως το δάχτυλο στη σκανδάλη.

President

Σχετικές δημοσιεύσεις