Ντέρμπι στο Μαρούσι… πάλι με ειδικά

Καλημέρα σε όλους. Δεύτερη συνεχόμενη φορά που το απόλυτο μας χτυπάει την πόρτα. Ο Ολυμπιακός έκανε πλάκα τον Μίλωνα ενώ το ντέρμπι βγήκε άνετα το οver3,5 αλλά η Άαλστ αποφάσισε να παίξει με την δεύτερη ομάδα στερώντας μας το απόλυτο. Στα σημερινά έχουμε τα δύο ματς του Τσάμπιονς Λίγκ και το ντέρμπι στο Μαρούσι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ. Πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα.

Ας ξεκινήσουμε από τα ματς στην Πολωνία και την έδρα της Σκρα για το Τσάμπιονς λιγκ. Στις 19:00 η διοργανώτρια Σκρα θα παίξει με την Άαλστ. Η Βέλγικη ομάδα ήρθε Πολωνία απλά για να έρθει ρίχνοντας λευκή πετσέτα και παίζοντας πολύ άσχημα χθες. Πιστεύω η Σκρα θα θέλει να καθαρίσει το ματς από νωρίς και θα κρατήσω το under. Το Under131,5 πόντων( δηλαδή να πάρει η Άαλστ μέχρι 56 πόντους περίπου 19 πόντους στο σετ, χθες με πολύ χειρότερη ομάδα πήρε 52) είναι σε απόδοση 1,70.

Πάμε και στο ντέρμπι στο Μαρούσι στις 18:00 μεταξύ 2 εκ των 4 διεκδικητών του τίτλου. Ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός έπαιξε με τους 4 αδύναμους του πρωταθλήματος παίρνοντας 11 από τους 12 βαθμούς που μπορούσε να πάρει. Και έτσι όμως βρίσκεται μόνος πρώτος με τους υπόλοιπους τρεις βέβαια να βρίσκονται στους 10 βαθμούς (ο ΠΑΟΚ έχει 7 με ένα λιγότερο ματς με τον ΟΦΗ που θα το κερδίσει εύκολα). Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από το ντέρμπι με τον Φοίνικα που πάλεψε αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-3 σετ.  Απελπιστικά μόνος ο Βαν Ντεν Ντρις με 42 πόντους από τους 85 που πήρε η ομάδα του. Ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε δύο πολύ καλές μεταγραφές που δεν θα αγωνιστούν σήμερα ( Εβάντρο και Κανέλλος) αλλά θα βοηθήσουν μακροχρόνια.

Πάμε και στα στοιχηματικά του ντέρμπι. Με τρία ειδικά θα ασχοληθώ. Από τον ΠΑΟΚ θα κρατήσω μόνο τους πόντους του Βαν Ντε Ντρις και αυτό θα κάνω μέχρι να παίξει ο Εβάντρο. Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με παραπάνω από 8 πόντους σε κάθε σετ. Το όριο παραμένει χαμηλά στους 29,5 και θα το επιλέξω. Over29,5 πόντοι Βαν Ντεν Ντρις σε απόδοση 2,00.

Από πλευράς Παναθηναϊκού ο καλύτερος και πιο φορμαρισμένος παίκτης είναι ο Μαυροβούνιος ακραίος Τσάσιτς. Οι δύο πιτσιρικάδες( Ράπτης-Ανδρεόπουλος) δεν ξεκίνησαν καλά το πρωτάθλημα για αυτό ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση ακραίου-διαγώνιου. Ο Τσάσιτς λοιπόν έχει περίπου 4,5 πόντους σε κάθε σετ. Εφόσον λοιπόν το ματς δεν βλέπω να λήγει στα 3 σετ θα κρατήσω το over17,5 πόντων του Τσάσιτς σε απόδοση 2,00.

Θα κρατήσω και τους άσσους του συγκεκριμένου παίκτη που έχει 10 άσσους σε 4 παιχνίδια. Δηλαδή περίπου 2,5 άσσους το ματς. Το όριο βέβαια είναι στους 1,5 άσσους και θα το επιλέξω. over1,5 άσσοι Τσάσιτς σε απόδοση 1,65.

Επιγραμματικά
19:00 Άαλστ-Σκρα under 131.5 πόντων (1,70)

18:00 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ over29,5 Πόντοι Βαν Ντεν Ντρις (2,00)
18:00 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ over17,5  Πόντοι Τσάσιτς (2,00)
18:00 ΠαναθηναϊκόςΠΑΟΚ over1,5 Άσσοι Τσάσιτς (1,65)

Στην μπλε εταιρεία τα 3 παραπάνω ειδικά συνδυάζονται στο πες το και έγινε με απόδοση 4,00 !

Σχετικές δημοσιεύσεις