Ξεκαθαρίζει το τοπίο της πρόκρισης

Καλημέρα σε όλους. Χθες ίσως να ήταν και το πιο εύκολο απόλυτο για την στήλη μας καθώς νωρίς ο Τζόκοβιτς έκανε πλάκα τον Σβάρτσμαν με 6-3 6-2 ενώ το βράδυ στο ντέρμπι έγινε κάτι πραγματικά απίστευτο για το επίπεδο αυτό. Είχαμε προτείνει over2.5 double faults για τον Ζβέρεφ και έβγαλε 3 συνεχόμενα στο πρώτο game που σέρβιρε ενώ αργότερα έχασε δίκαια από τον Μεντβέντεφ και μας έδωσε το απόλυτο 4/4. Σήμερα έχουμε την 2η αγωνιστική του ομίλου του Στέφανου και ως γνωστόν οι νικητές παίζουν μεταξύ τους (Ναδάλ-Τίεμ) και οι χαμένοι το βράδυ (Τσιτσιπάς-Ρούμπλεφ). Πάμε όμως να δούμε καλύτερα τα παιχνίδια.

16:00 Ναδάλ-Τίεμ 

Στην πρεμιέρα ο Ναδάλ έδειξε ότι πρέπει να τον υπολογίζουμε μέσα στα φαβορί κερδίζοντας πανεύκολα τον ψαρωμένο Ρούμπλεφ. Ο Τίεμ κέρδισε λίγο πιο δύσκολα τον Τσιτσιπά αλλά πήρε μία σημαντική νίκη. Ο νικητής του σημερινού παιχνιδιού κατά πάσα πιθανότητα θα προκριθεί κιόλας ειδικά αν είναι ο Ναδάλ. Αν κερδίσουν σήμερα Ναδάλ και Ρούμπλεφ, ο Ισπανός προκρίνεται από σήμερα ως πρώτος. Αν κερδίσουν Τίεμ και Τσιτσιπάς (δύσκολο σενάριο) προκρίνεται από σήμερα ώς πρώτος ο Αυστριακός. Σε οποιονδήποτε άλλον συνδυασμό η τελευταία αγωνιστική θα κρίνει τα πάντα. Στους μεταξύ τους αγώνες υπερτερεί ο Ράφα με 9-5 ενώ σε σκληρή επιφάνεια έχουν από μία νίκη στα μεταξύ τους. Ναδάλ βλέπω αλλά δεν θα κρατήσω αυτό. Θα πάω με ένα ειδικό στοίχημα του Τίεμ. Το να κάνει τους περισσότερους άσσους ο Τίεμ προσφέρεται στο 1,53 και νομίζω δικαίως καθώς ο Ναδάλ δεν έχει τόσο καλό σερβίς όσο ο Τίεμ. Με την ίδια λογική και τα περισσότερα double faults για τον Τίεμ στο 1,72 έχει αξία. Εγώ μάλιστα τα συνδύασα στο bet builder ή αλλιώς φτιάξε αγορά και έβγαλαν συνολική απόδοση 2,70.

22:00 Τσιτσιπάς-Ρούμπλεφ

Πάμε και στην μάχη του Στέφανου στην οποία όποιος χάσει χάνεται. Δύο ισάξιοι αθλητές ίδια ηλικία και ίδια νοοτροπία στο παιχνίδι τους, καλό σερβίς. Στην μεταξύ τους προϊστορία το 3-3 στις νίκες μας δείχνει και το πόσο ισορροπημένο παιχνίδι είναι το σημερινό σύμφωνα με τις αποδόσεις. Για μένα ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Ρούμπλεφ. Από χθες έβλεπα την νίκη του στο 1,90 και αναρωτιόμουν γιατί δίνει τόσο πολύ μακάρι να μην πέσει μέχρι να γράψω την στήλη. Και όμως ανέβηκε στο 2,00. Εδώ να ξεκαθαρίσουμε ότι στοίχημα και αγάπη δεν πάνε μαζί. Προφανώς και θέλουμε όλοι να κερδίσει ο Στέφανος. Αλλά όταν σε κάποιος ματς βλέπουμε το αντίθετο λόγω φόρμας και γενικότερα εικόνας τελευταία θα πάμε με την κόντρα. Για αυτό διάλεξα το διπλό του Ρούμπλεφ στο 2,00.

Επιγραμματικά
16:00 Ναδάλ-Τίεμ : περισσότεροι άσσοι Τίεμ (1,53)
16:00 Ναδάλ-Τίεμ : περισσότερα διπλά λάθη Τίεμ (1,72)
Συνδυασμός των δύο παραπάνων (2,70)
22:00 Τσιτσιπάς-Ρούμπλεφ : Διπλό (2,00)

Σχετικές δημοσιεύσεις