Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του Ρολάν Γκαρός

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του betfeller. Χθες  πήγαμε αρκετά καλά πιάνοντας το μονό αποδεκτό (3-1 σετ ο Γκάριν) και έτσι κάπως καλύψαμε την χαμένη τριάδα. Στα χθεσινά στους άνδρες πέρασαν όλα τα φαβορί χωρίς καμία έκπληξη με τον Στέφανο Τσιτσιπά να παίρνει πολύ δύσκολα την νίκη στα πέντε σετ μετά από παραπάνω από τρεις ώρες. Και στο γυναικείο ταμπλό πέρασαν όλα τα φαβορί άλλα πιο εύκολα άλλα πιο δύσκολα. Σήμερα στις 15:30 αγωνίζεται και η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στην αδύναμη Ρακίμοβα και αναμένεται να έχει εύκολο έργο. Στους άνδρες αγωνίζονται μεταξύ άλλων ο Ναδάλ, ο Τίμ αλλά και ο Ζβέρεφ. Εμείς όμως θα ασχοληθούμε με τρείς άλλες αναμετρήσεις πριν την έναρξη και ελπίζουμε στο λάϊβ να προκύψουν παραπάνω επιλογές με αξία.

Ξεκινώντας, νωρίς στις 12:00 ο υψηλόσωμος Αμερικάνος Ίσνερ νούμερο 23 κόσμου αντιμετωπίζει τον συμπατριώτη του Κόρντα. Εύκολες νίκες στον πρώτο γύρο και για τους δύο απέναντι σε Μπεντσετρί και Σέπι αντίστοιχα. Ο Ίσνερ είναι καλύτερος αθλητής και η απλή νίκη του προσφέρεται στο 1,44 και θα την κρατήσω καθώς δεν ξέρω το πόσο εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει τον Κόρντα περιμένω όμως στο τέλος να προκριθεί στον επόμενο γύρο.

Την ίδια ώρα το νούμερο 52 της κατάταξης Ιάπωνας Νισιόκα έπειτα από την φοβερή νίκη στον πρώτο γύρο απέναντι στον Καναδό Οζέρ Αλιασίμ με 3-0 θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Γκαστόν που βρίσκεται μόλις στην 239η θέση. Πιστεύω στις ικανότητες και την φόρμα του Ιάπωνα καθώς είδα τον πρώτο του αγώνα στο Παρίσι και με εξέπληξε ευχάριστα και πιστεύω ο Γάλλος δεν θα τον εμποδίσει. Νίκη Νισιόκα με -1,5 σετ χάντικαπ στο 1,65.

Τέλος, λίγο αργότερα στις 15:30 ο Γάλλος Περ νούμερο 26 του ranking  ο οποίος κέρδισε εύκολα τον Κβον με 3-0 στον προηγούμενο γύρο αντιμετωπίζει αυτή τη φορά τον Αργεντίνο Κορία που βρίσκεται στην 99η  θέση της γενικής κατάταξης. Η απλή νίκη του Γάλλου προσφέρεται στο 1,80 και είναι αποδεκτή.

Επιγραμματικά
12:00 Ίσνερ-Κόρντα Νίκη Ίσνερ (1,44)
12:00 Γκαστόν-Νισιόκα Νίκη Νισιόκα με -1,5 σετ χάντικαπ (1,65)
15:30 Περ-Κορία Νίκη Περ (1,80)

Σχετικές δημοσιεύσεις