Οι Γερμανοί στο θρόνο της Ευρώπης…

Καλησπέρα στην παρέα. Πολύ καλά πήγαμε εχθές αφού περάσαμε το ενα απο τα δυο παρολί και πληρωθήκαμε. Σήμερα έχουμε την μάχη των μαχών, τελικό στο Τσάμπιονς λιγκ. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

“Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που παίζεται 90 λεπτά από δύο ομάδες και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί…” Είπε ένας μεγάλος των γηπέδων και δεν έχει καθόλου άδικο…Η κουλτούρα αυτού του λαού (άσχετα πλέον αν οι ομάδες είναι πολυεθνικές) το να πολεμάει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο χωρίς συναισθήματα ψυχρά μόνο επικεντρωμένοι στη νίκη, λέει πολλά σε τέτοια παιχνίδια.Η Παρί από την άλλη των λαμπρών αστέρων του Εμπαπέ και του Νεΐμαρ δυσκολεύτηκε στον τελικό της Γαλλίας με την Σαιντ Ετιέν κέρδισε στα χασομέρια την μαχητική Αταλάντα δείχνοντας κάποια θέματα στη δημιουργία.Πιστεύω ότι θα επικρατήσει το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο των Γερμανών τελικά και θα κατακτήσουν το κύπελλο. Επίσης πιστεύω ότι θα έχουμε κάρτες στο παιχνίδι.

Μεταφερόμαστε στην Γερμανία και στις μικρές κατηγορίες όπου βγαίνουν συχνά πυκνά τα οβερ 2,5. Τέτοιο  είναι και το παιχνίδι της Δυναμό με Χέρτα ΙΙ  στο 1,47 bet365.Συνεχίζουμε με την Σκωτία όπου η Σαιντ Τζόνστον υποδέχεται την πολύ δυναμική και φορμαρισμένη Χιμπέρνιανς. Ομάδα που δέχεται δύσκολα γκολ και με επιθετικές αρετές φέτος εκτιμώ ότι το παιχνίδι δεν μπορεί να ξεφύγει από το σύνθετο Χ2 και αντερ 3,5 γκολ στο 1,75 bet365. Τελικό προορισμό για σήμερα θα είναι το Μπριζ όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Μπέεσοτ  με το όβερ 2,5 να έχει πολλές πιθανότητες να επαληθευτεί βάσει στατιστικών και προϊστορίας στο 1,57 bet365.

1o παρολι:

Παρί Σαιντ Ζερμέν εναντίον Μπάγιερν : όβερ 3,5 κάρτες και κατάκτηση από Μπάγιερν 2,07 bet 365

Δυναμό FC εναντίον Χέρτα ΙΙ : όβερ 2,5 γκολ 1,47bet365

απόδοση 3,04 bet365

2o παρολί:

Σαιντ Τζόνστον εναντίον Χιμπέρνιανς : Χ2 και άντερ3,5 γκολς 1,75 bet365

Κλάμπ Μπριζ εναντίον Μπέεσοτ : όβερ 2,5 γκολ στο 1,57 bet365

απόδοση 2,74 bet365

Σχετικές δημοσιεύσεις