Οι νέοι είναι ωραίοι… αλλά οι παλιοί είναι αλλιώς

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Ήρθε η ώρα για τους ημιτελικούς στο Λονδίνο. Οι ημιτελικοί απαρτίζονται από τους 4 πρώτους του ranking για φέτος. Οι 2 τενίστες της παλιάς γενιάς (Τζόκοβιτς,Ναδάλ) θα αντιμετωπίσουν την νέα γενιά (Μεντβέντεφ,Τίεμ). Το αποτέλεσμα δεν ξέρουμε ακριβώς ποιο θα είναι το θέαμα πάντως πιστεύουμε θα είναι εκπληκτικό. Πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα.

16:00 Τίεμ-Τζόκοβιτς

Το νούμερο 3 αντιμετωπίζει το νούμερο 1. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά παραπάνω. Ο Αυστριακός έδειξε να περνάει για πλάκα από τον όμιλο κρατώντας και δυνάμεις σε αντίθεση με τον Σέρβο που πέρασε με το στανιό από τον όμιλο κυρίως επειδή ο Ζβέρεφ δεν μπορούσε. Η προϊστορία τους δείχνει υπεροχή του Σέρβου με 8-4. Πέρσι όμως στο Λονδίνο είχαν τεθεί αντιμέτωποι στον όμιλο και στην τελευταία αγωνιστική σε ένα παιχνίδι Must Win το οποίο το κέρδισε με ανατροπή ο Τίεμ και προκρίθηκε αυτός αντί του Νόλε. Αυτό είναι και το μοναδικό παιχνίδι που έχει κερδίσει σε σκληρή επιφάνεια ο Αυστριακός απέναντι στον Σέρβο. Κλειστό ματς βλέπω χωρίς πολλά μπρέϊκ. Θα κρατήσω δύο επιλογές. Το να έχουμε 3 σετ στο ματς σε απόδοση 2,25 μοιάζει αρκετά πιθανό. Ένα fun bet είναι και το 2-1 ακριβές σκορ σετ για τον Τίεμ σε απόδοση 5,00.

22:00 Μεντβέντεφ-Ναδάλ

Αν έβλεπε τις αποδόσεις ένας που δεν είναι τόσο εξοικειωμένος  με το τένις θα έλεγε γιατί είναι φαβορί ο Μεντβέντεφ και όχι ο Ράφα. Απλά γιατί ο Ράφα δεν είναι ο γνωστός Ράφα στην σκληρή επιφάνεια. Σήμερα αντιμετωπίζει τον Ρώσο που έκανε πλάκα στον όμιλο δεν έχασε ούτε σετ και πάει με φόρα στην σημερινή μάχη. Ίσως είναι ο πιο φορμαρισμένος από τους 4 αυτή την στιγμή. Απέναντι του θα βρει έναν Ράφα που αν εξαιρέσουμε το πρώτο ματς με τον Ρούμπλεφ όπου ο Ρώσος ήταν τραγικός και τον κέρδισε εύκολα έπειτα έχασε από τον Τίεμ με 0-2 ενώ και από τον ντεφορμέ Τσιτσιπά έχασε σετ. Δεν είναι σε καλή κατάσταση ο Ράφα και φαίνεται. Στην προϊστορία τους ο Ράφα έχει το απόλυτο με 3-0 απέναντι στον νεαρό Ρώσο. Άλλωστε ο Ράφα έχει μόλις 72 νίκες και 70 ήττες με αθλητές top10 σε σκληρή επιφάνεια. Σήμερα ήρθε η ώρα του Ρώσου κατά την γνώμη μου και γενικά στο τουρνουά. Η νίκη του Μεντβέντεφ σε απόδοση 1,72 αποτελεί επιλογή. Επίσης το 2-0 υπέρ του Ρώσου στο 2,75 είναι κάτι που μπορεί να επιλεχθεί είτε σαν fun bet ή σε ένα δελτίο με λάθη.

Επιγραμματικά
Δυνατή δυάδα
16:00 Τίεμ-Τζόκοβιτς 3 σετ στο παιχνίδι (2,25)
22:00 Μεντβέντεφ-Ναδάλ Άσσος (1,72)

fun bets ή 1-2 σύστημα ή και δυάδα καρφί όπως θέλετε
16:00 Τίεμ-Τζόκοβιτς 2-1 ακριβές σκορ σετ (5,00)
22:00 Μεντβέντεφ- Ναδάλ 2-0 ακριβές σκορ σετ (2,75)

Σχετικές δημοσιεύσεις