Ο τελικός των πραγματικών φαβορί

Καλημέρα σε όλους. Αποδείχθηκε με τον πλέον εμφατικό τρόπο χθες, πόσο πιο αμφίρροπο θα είναι το φετινό ελληνικό πρωτάθλημα. Ούτε η ΑΕΚ αλλά ούτε φυσικά και ο Παναθηναϊκός θα κερδίζουν με την ίδια άνεση. Σίγουρα καμιά ομάδα δεν είναι έτοιμη, αλλά ο Παναθηναϊκός λόγω συνθηκών είναι αυτός που χρειάζεται τον περισσότερο χρόνο.

 

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Πολλοί θα περίμεναν να είναι το ζευγάρι του τελικού, ωστόσο αμφότερες θα συμμετάσχουν στον τελικό της παρηγοριάς, όπως συνηθίζεται να λέγεται. Φάνηκε και από τα χθεσινά παιχνίδια πως οι άμυνες δεν είναι αυτές που παίζουν καθοριστικό ρόλο στα παιχνίδια. Σε παιχνίδι που έγινε στο ΟΑΚΑ πριν λίγες μέρες η ΑΕΚ επικράτησε με 87-77. Παρόμοιο σκορ περιμένω και σήμερα καθώς οι δύο προπονητές θα δοκιμάσουν και πάλι πολλά πράγματα και πρόσωπα. Με αμυντικές αδυναμίες και οι δύο, θα δούμε λογικά μεγάλο σκορ. Το over 78.5  πόντων της ΑΕΚ βρίσκεται στο 1.70. Δεύτερη επιλογή αποτελεί ο άσος με +5.5 πόντους. Για κάποιο λόγο οι εταιρείες συνεχίζουν να θεωρούν φαβορί τον Παναθηναϊκό.

Προμηθέας-Περιστέρι: Το ντέρμπι των αουτσάιντερ όπως έχει χαρακτηριστεί από χθες, ωστόσο και οι δύο απέδειξαν ότι μόνο αουτσάιντερ δεν ήταν. Στο σημερινό τελικό περιμένω να δω έναν αμφίρροπο αγώνα με πολλές εναλλαγές και μεγάλο σκορ. Τόσο οι ημιτελικοί χθες, όσο και η μεταξύ τους αναμέτρηση πριν μερικές μέρες αποδεικνύει πως θα έχουμε ένα χορταστικό τελικό σε θέαμα, σκορ και εναλλαγές συναισθημάτων. Στο over 153.5 πόντους στο 1.75.

 

Συνοπτικά:

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: 1 (+5.5) 1.83

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: ΑΕΚ over 78.5 (1.70)

Προμηθέας-Περιστέρι:   Over 153.5 (1.75)

Σχετικές δημοσιεύσεις