Καλημέρα σε όλους. Επιστροφή για την στήλη του βόλεϊ όπου την τελευταία φορά την προηγούμενη Κυριακή είχαμε 2/3 και χάσαμε το απόλυτο για 3 πόντους. Το βόλεϊ πλέον στην χώρα μας διακόπηκε λόγω του lockdown ενώ στο εξωτερικό συνεχίζεται παρά τις δυσκολίες. Πάμε να δούμε λοιπόν τα σημερινά.
Ξεκινάμε από την Πολωνία όπου στις 15:45 η Όλσιν υποδέχεται την ουραγό Κουπρούμ. Καλύτερη ομάδα η γηπεδούχος έχοντας κερδίσει και την σημερινή της αντίπαλο πριν ένα μήνα με 0-3 εύκολα. Η Κουπρούμ έχει μόλις 1 βαθμό σε 8 παιχνίδια και ήδη ετοιμάζεται για τον υποβιβασμό. Νίκη Όλσιν με -1,5 σετ χάντικαπ σε απόδοση 1,80.
Το άλλο ματς της Πολωνία ξεκινάει αργά στις 21:30 με την Βαρσοβία να υποδέχεται την Ζαβιέρτσιε. Αυτός ο αγώνας υπό προϋποθέσεις θα ήταν πολύ καλός αν δεν είχε πληγωθεί από τον κορωνοϊό η φιλοξενούμενη. Έχει να παίξει αγώνα ένα μήνα ενώ και οι προπονήσεις δεν έγιναν όπως έπρεπε. Η Βαρσοβία αντίθετα έχει παίξει 3 παραπάνω ματς και έχει περισσότερο ρυθμό. Με την βοήθεια της έδρας πιστεύω θα το πάρει το ματς. Νίκη Βαρσοβία σε απόδοση 1,70.
Στην Τουρκία μετά από καιρό έχουμε πλήρη αγωνιστική χωρίς καμία αναβολή. Έχουμε 7 αναμετρήσεις με όλα τα φαβορί να παίζουν σε αποδόσεις 1,25 και κάτω. Ο πρώτος αγώνας που θα μας απασχολήσει είναι της Αρκάς που θα δοκιμαστεί στην έδρα της Αλτέκμα στις 14:00. Σε τρομερή κατάσταση η Αρκάς φιγουράρει στην 2η θέση εχόντας 9 νίκες και 2 ήττες στο πρωτάθλημα (Από Φενέρ και Γαλατά). Η Αλτέκμα είναι καλή ομάδα αλλά εκτός έδρας τα πάει καλύτερα. Δεν νομίζω να σταματήσει το σερί της Αρκάς. Νίκη Αρκάς με -1,5 σετ χάντικαπ σε απόδοση 1,55.
Μισή ώρα αργότερα στις 14:30 η Μπελεντίγιε Πλέβνε υποδέχεται την Σολχάν. Η Πλέβνε στηρίζεται στην έδρα της με 3 νίκες και μία ήττα στο τάϊ μπρέϊκ από την Φενέρ ενώ η Σολχάν ότι κάνει το κάνει εντός έδρας. Δύο φορές εμπιστεύτηκα την Πλέβνε και με δικαίωσε πάμε για την τρίτη σήμερα. Νίκη Πλέβνε με -1,5 σετ χάντικαπ σε απόδοση 1,59.
Τέλος στις 15:00 η Γαλατά θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ίνεγκολ. Ίσως το πιο αμφίρροπο ματς για σήμερα με την γηπεδούχο να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση με 4 συνεχόμενες ήττες. Και η Γαλατά όμως έχει 3 σερί ήττες οι 2 μάλιστα από αδύναμες ομάδες με Σολχάν και Πλέβνε. Δεν νομίζω ότι θα λήξει 3-0 ή 0-3 θα πάω με το over3,5 σετ σε απόδοση 1,57.
Επιγραμματικά
Δυάδα Πολωνίας
15:45 Όλσιν-Κούπρουμ Νίκη Όλσιν με -1,5 σετ χάντικαπ (1,80)
21:30 Βαρσοβία- Ζαβιέρτσιε Άσσος (1,70)
Τριάδα Τουρκίας
14:00 Αλτέκμα-Αρκάς Νίκη Αρκάς με -1,5 σετ χάντικαπ (1,55)
14:30 Πλέβνε-Σολχάν Νίκη Πλέβνε με -1,5 σετ χάντικαπ (1,59)
15:00 Ίνεγκολ-Γαλατά over 3,5 σετ (1,57)