Παίξ΄τα ανάποδα… #2

Η συντακτική ομάδα του BetFeller είναι στις επάλξεις! Από χθές διαβάζουν, αναλύουν και σήμερα προτείνουν. Εγώ όμως! Εγώ λέγω! Πιστεύω ότι δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο. Θέλει να μπορείς με την δύναμη του μυαλού σου να κλειδώσεις τον Ελ Αραμπί στην Αίγυπτο να μην έχει επιθετικό ο Ολυμπιακός! Να μπορείς να κάνεις τον Μανωλάκη της Μπάγερν κάτω από τα δοκάρια της Γερμανίας να είναι αόρατος!

Διαβάσατε την προηγούμενη φορά το «Παίξ’ τα ανάποδα»? 5/5! ΧΑΜΕΝΑ! Λέω να το συνεχίσω. Δεν διάβασα ακόμα τι έγραψαν τα παιδιά οπότε ζητάω συγγνώμη προκαταβολικά για τις επιλογές που θα κάνω στάχτη.

Τι άσε μας ρε φίλε? Το σκέφτεσαι τώρα εσύ! Καλάάά… Εκείνος ο Χάβερτς που εξαφανίστηκε? Ήρεμα ρωτάω… Θέλω να τον παίξω να σκοράρει. Η Αταλάντα το τραίνο? Καρβουνιάρης τελευταία. Ο Μουταφίδης με παρακαλάει να σταματήσω να ασχολούμαι μαζί της. Δεν γίνονται αυτά ρε Μιχάλη. Δεν το κάνω για ‘σένα. Για το κοινό μας το κάνω!

Και πρόσεξε με! Πρέπει να προβληματιστείς! Τι θα ακολουθήσεις? Την γνώση ή την σκοτεινή δύναμη του Γιώργη? Και την Παρί χθές διπλό την είχα… Που πας βρε Εμπαπέ? Τι προσπαθείς αγόρι μου? Όλα θα στα ακυρώσουν. Και την υπηκοότητα θα σου πάρουν για να γυρίσει αφού το έπαιξα. Εγώ μιλάω με στοιχεία! Πάμε να δούμε το δελτίο μου.

Ολυμπιακός vs. Παναθηναϊκός 1 (1.64)
Χέρτα vs. Ντόρτμουντ 2 (1.53)
Γιουβέντους vs. Κάλιαρι 1 (1.25)
Μάντσεστερ Γ. vs. Γουέστ Μπρομ 1 (1.40)
Ατλέτικο Μ. vs. Μπαρτσελόνα 2 (2.83)
Σπέτσια vs. Αταλάντα 2 (1.33)

Καλή μου αποτυχία!

Σχετικές δημοσιεύσεις