Παιχνίδι με την Ίστρα

Όσοι από εσάς είσαστε φανατικοί ακροατές του Primo Bet γνωρίζετε πολύ καλά πως πολύ σπάνια ασχολούμαι με παιχνίδια που είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν πολλές μέρες αργότερα και ειδικά αν πρόκειται για παιχνίδια μη εμπορικών πρωταθλημάτων το κάνω ακόμα πιο σπάνια. Όσοι όμως ακούσατε χθες την εκπομπή σίγουρα το παρόν κείμενο δεν θα σας δημιουργήσει μεγάλη έκπληξη.

Ο λόγος φυσικά, όπως μαρτυρά και ο τίτλος για το παιχνίδι της Ίσκρα κόντρα στη Σλάβεν Μπελούπο για το πρωτάθλημα της Κροατίας. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής και εκ πρώτης όψεως δεν μοιάζει να αποτελεί κάποια σπουδαία ευκαιρία για δυνατό ποντάρισμα. Η νίκη των γηπεδούχων άνοιξε κατά μέσο όρο στο 2.87 και ελάχιστες ώρες μετά το άνοιγμα, έφτασε να παίζεται στο 2.62 ή ακόμα και στο 2.50 σε κάποιες εταιρίες.

Η ασυνήθιστη αυτή πτώση, τόσο νωρίς μάλιστα, με έβαλε σε διαδικασίες αναζήτησης οι οποίες δεν κατέληξαν και σε σπουδαία συμπεράσματα. Η Ισκρά αυτή την ΄στιγμή είναι ουραγός της βαθμολογίας, έχοντας όμως λιγότερα παιχνίδια από τους υπολοίπους συν διεκδικητές της παραμονής, γεγονός που της δίνει πλεονέκτημα για τη συνέχεια. Κατά τη διάρκεια της διακοπής, έδειξε σημάδια βελτίωσης στα φιλικά τα οποία έδωσε, ενώ οι μεταγραφικές της κινήσεις δεν είναι κάτι άξιο αναφοράς.

Από την άλλη η Σλάβεν βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, ενώ τα αποτελέσματα της στα φιλικά παιχνίδια ήταν αποκαρδιωτικά με πολλές ήττες και μεγάλα σκορ.

Από τα παραπάνω δεν προκύπτει κάποια ουσιαστική πληροφορία που να δικαιολογεί την πτώση του διπλού, επειδή ΄όμως όπως έχουμε αναφέρει ξανά οι επαγγελματίες παίκτες συνήθως ποντάρουν από νωρίς μάλλον πρόκειται για μια τέτοια περίπτωση. Προσωπικά, έκανα ένα μέτριο ποντάρισμα στην εν λόγω επιλογή και αναμένω και το τελευταίο ρεπορτάζ προκειμένου να κρίνω αν προκύπτει κάτι ουσιαστικό.

Από σήμερα για Κυριακή
18:00 Ίσκρα – Σλάβεν Μπελούπο 1 (2.70)

Σχετικές δημοσιεύσεις