Παιχνίδι με την Ελβετία

Προτελευταία αγωνιστική στην Ελβετία και εκεί θα κάνω το παιχνίδι μου απόψε. Πέντε αναμετρήσεις, τα δυο είναι αδιάφορα. Τρεις οι επιλογές που βγαίνουν, αποφάσισα τελικά να κρατήσω τις δυο.

Λουκέρνη-Γιουνγκ Μπόις

Με την Λουκέρνη το κίνητρο που είναι πολύ καλή το τελευταίο διάστημα. Και η Γιουνγκ Μπόις έχει κίνητρο την δεύτερη θέση, αλλά αυτό της επιβίωσης είναι πιο σημαντικό. Θα πάρω 1Χ και Over 1.5, νομίζω καλύπτουμε πολλά σενάρια στο παιχνίδι. Λογικά θα έχει και γκολ, αλλά θα μείνω εκεί.

Γκρασχόπερς-Σεν Γκάλεν

Άσος κινήτρου εδώ με την απόδοση μάλιστα να ανεβοκατεβαίνει(από 2.40, 1.90 και τώρα κάπου στην μέση). Καλή εικόνα της το τελευταίο διάστημα, λίγο άστοχη τελευταία, παίζει με την Σεν Γκάλεν που έρχεται από συντριβή στον τελικό κυπέλλου από την Λουγκάνο. Μόνο ο τελικός την ενδιέφερε τελευταία και απέτυχε.  Τελευταία αγωνιστική οι ακρίδες παίζουν με Γιουνγκ Μπόις, οπότε για να είναι σίγουροι πρέπει να κερδίσουν εδώ. Άσος

Αδιάφορα τα Σερβέτ-Βασιλεία και Λουγκάνο-Ζυρίχη, δεν θα ασχοληθώ.

Θα πάρω όμως επιλογή από το Λωζάνη-Σιόν.

Υποβιβάστηκε η Λωζάνη και όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις παίζει καλύτερα, χωρίς άγχος, επιθετικά και θέλει να δώσει μια καλή τελευταία παράσταση. Δεν νομίζω ότι θα χαριστεί. Η Σιόν κλείνει χάλια την σεζόν και κινδυνέυει για μπαράζ. Δεν έχει εύκολο γκολ, αλλά σήμερα είναι αναγκασμένη να το ψάξει. Κίνητρο μεν αλλά δεν την εμπιστεύομαι. Προτιμώ τα γκολ, GG και Over στο 1.90.

 

Δυάδα

Λουκέρνη-Γιουνγκ Μπόις 1Χ και Over 1.5 (1.93)

Λωζάνη-Σιόν GG και over (1.90)

Σχετικές δημοσιεύσεις