Περιμένοντας τη Μίντλεσμπρο

Καλημέρα σε όλους. Ως αρνητική θα πρέπει να καταγραφεί η χθεσινή μέρα για τη στήλη, αφού οι δυο απόπειρες που έγιναν στην πρώτη κατηγορία της Σουηδίας όχι μόνο δεν ευδοκίμησαν, αλλά χάθηκαν από πολύ νωρίς. Από σήμερα τα πράγματα όμως αλλάζουν, αφού έχουμε την εκκίνηση αρκετών πιο γνώριμων πρωταθλημάτων, που σίγουρα θα μας βοηθήσουν να κάνουμε πιο ασφαλείς επιλογές.

Φυσικά είναι νομίζω περιττό να αναφέρω πως πάντα τις πρώτες αγωνιστικές κατεβάζουμε αρκετά το ποσό του πονταρίσματος ή εναλλακτικά αφήνουμε τα καινούργια πρωταθλήματα να κάνουν κάποιες αγωνιστικές πριν τα συμπεριλάβουμε στις επιλογές μας.

Εουπέν – Γάνδη

Η βαθμολογική θέση της Εουπέν σίγουρα την αδικεί, αφού η αγωνιστική της εικόνα είναι αρκετά καλή. Λίγο όμως οι συγκυρίες και λίγο η τύχη της έχουν στερήσει κάποιους βαθμούς, που θα της επέτρεπαν να βρίσκεται πιο ψηλά. Απόψε υποδέχεται την Γάνδη, που μετρά μόλις μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και η οποία αντιμετωπίζει και σοβαρά προβλήματα απουσιών. Παράλληλα δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε και το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι την ερχόμενη Τρίτη θα αγωνιστούν στο παιχνίδι της χρονιάς για αυτούς, για τα προκριματικά του Champions League, με το σημερινό παιχνίδι να περνά σε δεύτερη μοίρα. Η κόντρα μοιάζει να έχει λογική με το 1Χ να βρίσκεται στο 1.72.

Μπορντώ – Λυών

Παιχνίδι ανάμεσα σε δυο αρκετά φορμαρισμένες ομάδες, που μάλιστα προέρχονται από «καθαρές» νίκες, απέναντι βέβαια σε σαφώς υποδεέστερους αντιπάλους. Εντύπωση προκαλεί η τιμή του goal/goal (1.90), αφού οι δυο ομάδες μετρούν εννέα στα δέκα πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δύσκολα θα άφηνα τέτοιο στατιστικό χωρίς ποντάρισμα, ειδικότερα όταν προσφέρεται σε αυτή την τιμή.

Γουότφορντ – Μίντλεσμπρο

Όσοι παρακολουθούν τη στήλη και ευτυχώς είναι  αρκετοί αυτοί και σας ευχαριστώ γι αυτό, θα έχουν ποντάρει στο συγκεκριμένο παιχνίδι από το ξεκίνημα της εβδομάδας, καθώς το έχω αναφέρει ξανά. Ο λόγος που έχω κρατήσει το Χ2 (και κάτι ψιλά στο διπλό) είναι εξωαγωνιστικός. Ο Βλάνταν Ίβιτς βρίσκεται ήδη στα μαχαίρια με τους παίκτες του, οι οποίο τον κατηγορούν για άσχημη συμπεριφορά απέναντι τους και τον θεωρούν υπεύθυνο για το άσχημο κλίμα στα αποδυτήρια. Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν την απομάκρυνση του από την ομάδα, με τη διοίκηση να παίρνει το μέρος του Σέρβου τεχνικού. Πλέον δεν θα κάνει σε κανέναν εντύπωση αν οι ποδοσφαιριστές τη Γουότφορντ προσπαθήσουν μέσω άσχημων αποτελεσμάτων να απομακρύνουν τον Ίβιτς με το Χ2 να πέφτει σταδιακά από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Για το τέλος άφησα ένα κάλεσμα προς όλους εσάς που στηρίζεται αυτό εδώ το εγχείρημα για το αυριανό πρώτο live που θα γίνει από τους συντελεστές της σελίδας του BetFeller, μέσω Facebook και της σελίδας monolive.gr. Η συμμετοχή σας θα είναι ενεργή και μεγάλης σημασίας για όλους εμάς.

 Μονά Αποδεκτά
21:45 Γουότφορντ – Μίντλεσμπρο Χ2 (1.90)
21:45 Εουπέν – Γάνδη 1Χ (1.72)
22:00 Μπορντώ – Λυών Goal/Goal (1.90)

Σχετικές δημοσιεύσεις