Πληρώνουν τα αμφίσκορα σε μικρές κατηγορίες.

Καλημέρα στην παρέα.Το απόλυτο εχθές η στήλη με 2 ταμεία.Προχωράμε στα σημερινά.

Πρέμιερ λιγκ:

Πέντε παιχνίδια στην Πρέμιερ λιγκ σήμερα, με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται στην ουρά κ στην κατάκτηση προνομιούχων θέσεων στα ευρωπαϊκά εισιτήρια.Η Νόριτς υποδέχεται την Μπράιτον σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο για τους γηπεδούχους,αλλά οι “γλάροι”, βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Εκτίμηση Χ2 και άντερ 3,5 γκολ.Το παιχνίδι της Λέστερ εναντίον της Κρίσταλ Παλας θα το αφήσω στην ησυχία του.Αντιθέτως θα κρατήσω στα δελτία μου συνδιαστικά με   νίκες για Τσέλσι και Μάν γιου έναντι Γουότφονρτ και Μπόρνμουθ αντίστοιχα.Τέλος στο πιο σημαντικό παιχνίδι της μέρας η Γουλβς υποδέχεται την Άρσεναλ κ εδώ θα κρατήσω ένα μικρό συνδυαστικό.

Λοιπά πρωταθλήματα:

Ξεκινάω με β Αυστρίας κ θα κρατήσω το αμφίσκορο στο παιχνίδι της Κλάνγκεφουρτ με την Τζουνιορς. Συνεχίζω με 3η Γερμανίας πάντα με αμφίσκορα στο παιχνίδι της Μέπεν με την Μπράουνσβαϊγκ. Τέλος θα κρατήσω τον 1 και οβερ 1,5 γκολ για την φορμαρισμένη Σασουόλο έναντι στην Λέτσε.

Συμπέρασματα:

Γουλβς εναντίον Άρσεναλ: όβερ 0.5 γκολ για Γουλβς κ όβερ 0.5 κάρτα για Άρσεναλ

Μάντσεστερ  γιουν. εναντίον Μπόρνμουθ : όβερ 1,5 γκολ για Μάν γιου κ όβερ 0.5 κάρτα για Μπόρνμουθ (Συνολική απόδοση 2,13 bet365)

Κλάνγκεφουρτ εναντίον Τζούνιορς:    αμφίσκορο

Μέπεν εναντίον Μπράουνσβαϊγκ :    αμφίσκορο

(Συνολικής απόδοσης 2,35 bet365)

Σασουόλο εναντίον Λέτσε : 1 κ οβερ 1,5 γκολ

Τσέλσι εναντίον Γουότφορντ :1 κ οβερ 1,5 γκολ (συνολικής απόδοσης 2,86 bet 365)

Σχετικές δημοσιεύσεις