Πλούσιο το πρόγραμμα… ελάχιστες οι επιλογές

Καλημέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο. Χθες δεν πήγαμε τόσο καλά καθώς είχαμε τεράστια έκπληξη με την Παρί να κερδίζει καθαρά την Τουλούζ με 1-3. Σήμερα το πρόγραμμα είναι πλούσιο αλλά δεν βγαίνουν επιλογές. Δύο μόνο επιλογές σε σύνολο 17 αγώνων. Τα περισσότερα ματς θα τα αφήσω για live καθώς οι αποδόσεις δεν με ικανοποιούν. Πάμε να αναλύσουμε τις επιλογές που ξεχώρισα.

Στις 18:30 στην Πολωνία η Κουπρούμ υποδέχεται την Γκντάνσκ. Η γηπεδούχος θα παλέψει για την παραμονή με τις Νίσα και Μπένζιν καθώς σε 13 αγώνες έχει 3 νίκες και όλες είναι μακριά από την έδρα της. Η φιλοξενούμενη είναι σε φοβερή κατάσταση τρέχοντας σερί 5 νικών με φοβερές εμφανίσεις και δεν νομίζω να την σταματήσει η αδύναμη Κουπρούμ. Το -1,5 σετ χάντικαπ για την Γκάντσκ στο 1,65 αποτελεί επιλογή.

Στην Γαλλία στις 19:00 οι Κάννες δοκιμάζονται στην έδρα της Σομόντ. Εδώ πριν δω τις αποδόσεις θα έδινα ξεκάθαρο φαβορί του 1,50 την φιλοξενούμενη. Οι αποδόσεις βγήκαν ανάποδα με την Σομόντ στο 1,55 και τις Κάννες στο 2,25. Οι Κάννες με 6 σερί νίκες και 8 στα 10 τελευταία απέναντι σε μία μέτρια φέτος Σομόντ με 3 νίκες σε 7 ματς. Είδα και το απουσιολόγιο των Καννών μήπως και βρέθηκε κανείς θετικός στον covid-19 αλλά τίποτα. Για αυτούς τους λόγους δεν γίνεται να μην επιλέξω το 2,25 του διπλού των Καννών.

Υ.Γ. Για ότι αξιόλογο βρεθεί στο live να μπαίνετε στο monolive στην σελίδα στο facebook.

Επιγραμματικά
Δυάδα 
18:30 Κουπρούμ-Γκντάνσκ Διπλό με -1,5 σετ χάντικαπ (1,65)
19:00 Σομόντ-Κάννες Διπλό (2,25)

Σχετικές δημοσιεύσεις