Πολλά γκολ στην εμβόλιμη της Ιαπωνίας

Καλησπέρα σε όλους αποβραδίς σήμερα λόγω της πρωινής ώρας που ξεκινάνε τα ματς στην Ιαπωνία (13:00). Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα και είναι αγώνες που υπόσχονται πολλά γκολ. Πάμε όμως να τα δούμε καλύτερα.

Πρώτο ματς αυτό της Βίσελ Κόμπε απέναντι στην Ναγκόγια. Δύο ομάδες που έχουν ως νοοτροπία να βάζουμε ένα περισσότερο από όσα φάμε. Χαρακτηριστικό είναι ότι η Βίσελ στα τελευταία 10 παιχνίδια της έχει 8 όβερ και 7 goal goal ,ενώ η Ναγκόγια έχει 6 συνεχόμενα gg+over . Τα πολλά γκολ επιβεβαιώνει και η προϊστορία με 9 συνεχόμενα όβερ και 5 συνδυασμένα με goal goal. Η απόδοση στο combo gg+over είναι στο 1,90 και θα μπει στις τελικές επιλογές μου.

Πάμε έπειτα στο παιχνίδι της Γιοκοχάμα Μαρίνος που υποδέχεται την Τόσου(13:00). Οι γηπεδούχοι  βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας 4 συνεχόμενες νίκες όλες με όβερ και πλέον καλοβλέπουν την 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του ασιατικού Τσάμπιονς Λίγκ. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι παρά την καλή εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην Τόκυο παρουσιάζουν προβληματική εικόνα ιδιαιτέρως στην άμυνα. Η Γιοκοχάμα Μαρίνος έχει το εξωπραγματικό σερί 12 σερί όβερ ενώ η Τόσου έχει 7 όβερ στα τελευταία 10 ματς. Άσσος και όβερ σε απόδοση 1,75.

Τελευταία αναμέτρηση της ημέρας θα είναι αυτή της Ουράβα απέναντι στην Τόκυο (13:30). Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες από αδύναμες ομάδες και θα θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες άμεσα. Πιστεύω έχουν από 1 γκολ και οι δυο άλλωστε το μαρτυρά και η προϊστορία με 12 gg στα τελευταία 14 παιχνίδια. GG σε απόδοση 1,66.

Επιγραμματικά
13:00 Βίσελ-Ναγκόγια GG+OVER (1,90)
13:00 Γιοκοχάμα Μαρίνος-Τόσου 1+Over (1,75)
13:30 Ουράβα-Τόκυο GG (1,66)

Σχετικές δημοσιεύσεις