Προβάδισμα στους φιλοξενούμενους

Αρκετά δύσκολη αποδείχθηκε η χθεσινή βραδιά για την στήλη, αφού και οι δυο αναμετρήσεις χάθηκαν στο γκολ. Ωστόσο, είχαμε και θετικές ειδήσεις, με την πρόκριση του ΠΑΟΚ να δίνει ελπίδες για κάτι καλύτερο γι αυτό το άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η σημερινή μέρα περιλαμβάνει και πάλι αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Champions League, με τα παιχνίδια να είναι μονά.


ΟμόνοιαΕρυθρός Αστέρας
Δυο προκρίσεις σε ισάριθμες παρατάσεις έχει πάρει η Ομόνοια, η οποία έχει σταθεί αρκετά τυχερή έως τώρα στα παιχνίδια των προκριματικών. Εντός συνόρων παρουσιάζει μέτρια εικόνα και προσωπικά δεν με πείθει πως μπορεί να κάνει το παραπάνω βήμα. Από την άλλη οι Σέρβοι και ποιοτικότερη ομάδα διαθέτουν, αλλά και μεγαλύτερη εμπειρία έχουν, γεγονότα που για μένα τους δίνουν το προβάδισμα, είτε στην κανονική διάρκεια, είτε μετά από αυτήν.

ΦερεντσβάροςΝτιναμό Ζάγκρεμπ
Οι Ούγγροι έχουν κάνει ήδη την υπέρβαση, με τη εντυπωσιακή πρόκριση επί της Σέλτικ. Πλέον καλούνται να αντιμετωπίσουν μια υποδεέστερη ομάδα από τους Σκωτσέζους, η οποία όμως είναι αρκετά υποψιασμένη για το τι θα αντιμετωπίσει. Οι Κροάτες, που είναι σαφώς πιο έμπειροι σε παρόμοιες καταστάσεις, έλυσαν τα προβλήματα με τον covid και πλέον θα αγωνιστούν πλήρεις, έχοντας ξεκάθαρα το προβάδισμα για την πρόκριση.

Δυάδα (συνολική απόδοση 2.50)
18:00 Ομόνοια – Ερυθρός Αστέρας Πρόκριση Ερυθρός Αστέρας
20:00 Φερεντσβάρος – Ντιναμό Ζάγκρεμπ Πρόκριση Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Σχετικές δημοσιεύσεις