Ρίχνεται στη μάχη ο Στέφανος

Κάθε αρχή και δύσκολη, που λέει και ο σοφός λαός και κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και για τη στοιχηματική στήλη του τένις, αφού πραγματικά η πρώτη απόπειρα ήταν αποκαρδιωτική. Ωστόσο, κάτι τέτοιο θα πρέπει να είναι αναμενόμενο στην αρχή, αφού οι τενίστες δεν έχουν ακόμα ρυθμό και σίγουρα θα δούμε αρκετά ανάποδα αποτελέσματα μέχρι τα πράγματα να μπουν σε μια σειρά.

Απόψε λοιπόν λίγο μετά τη λήξη του τελικού του Champions League έχουμε το πρώτο παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά, μετά τη διακοπή λόγω της πανδημίας. Ο Έλληνας πρωταθλητής καλείται να ξεπεράσει στον 2ο γύρο του τουρνουά του Σίνσινάτι το εμπόδιο του Κέβιν Άντερσον, που χθες επικράτησε δύσκολα του Κάιλ Έντμουντ κόντρα στα προγνωστικά. Το γεγονός πως ο Τσιτσιπάς θα βρει μπροστά του έναν πιο εύκολο θεωρητικά αντίπαλο από οτι αρχικά πίστευε σίγουρα είναι θετικό για την ψυχολογία του, ωστόσο μπορεί να κρύβει παγίδες.

Η τιμή της απλή νίκης του Στέφανου έχει κατρακυλήσει στο 1.28 και μόνο αν συνδυαστεί με το over στα games μπορεί να έχει αξία. Το γεγονός πως Έλληνας πρωταθλητής είναι εκτός ρυθμού, αλλά και ότι ο Νοτιοαφρικάνος αντίπαλος του έχει θετική ψυχολογία λόγω της χθεσινής νίκης μας προϊδεάζει για ένα γεμάτο παιχνίδι με το over 22.5 games να μοιάζει αρκετά πιθανό.

Από εκεί και πέρα το σημερινό πρόγραμμα είναι αρκετά πλούσιο, με αρκετούς όμως τενίστες να δίνουν το πρώτο τους παιχνίδι μετά από διακοπή 5 και πλέον μηνών γεγονός που μας κάνει επιφυλακτικούς όσον αφορά το ποντάρισμα. Μέχρι λοιπόν να ξεκαθαρίσουν κάπως τα πράγματα κρατάμε ως στήλη στάση αναμονής.

Μονό Αποδεκτό

Άντερσόν – Τσιτσιπάς 2& Over 22.5 games (2.50)

Σχετικές δημοσιεύσεις