Ρισκάροντας σε γνώριμα λημέρια

Καλησπέρα σε όλους. Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς δεν ήταν καλό, αφού το βράδυ της Τρίτης, μας έδωσε δυο ηχηρά χαστούκια, με αποτέλεσμα έως τώρα απολογισμός της χρονιάς να είναι 0/2, κάτι που άμεσα θα πρέπει να αλλάξει. Το σημερινό πρόγραμμα είναι αρκετά φτωχό, ωστόσο λόγω εμβόλιμης στο ελληνικό πρωτάθλημα προκύπτουν επιλογές.

Ξεκίνημα από το παιχνίδι του Άρη κόντρα στο Βόλο, με τους γηπεδούχους να παρουσιάζουν μια κάκιστη εικόνα στο τελευταίο τους παιχνίδι κόντρα στη Λαμία και να προβληματίζουν ακόμα μια φορά με την επιθετική τους συμπεριφορά. Από την άλλη ο Βόλος ξεκίνησε με το δεξί τη χρονιά, ωστόσο το παιχνίδι του αναμένεται να επηρεαστεί από την αποχώρηση του Ουάρντα. Οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί έως τώρα πέντε φορές, μετρώντας ισάριθμα no goal και μόλις ένα over. Με βάση αυτό λοιπόν, αλλά και με τις επιθετικές αδυναμίες του Άρη θα κρατήσω το Under 2.5 σε τιμές κοντά στο 1.80.

Στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ συνεχίζει να αποτελεί για μένα τουλάχιστον την πιο δυσάρεστη έκπληξη της φετινής σεζόν. Η εικόνα του εξακολουθεί να είναι προβληματική με μικρές εκλάμψεις κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αυτό κατά την άποψη μου δεν δικαιολογεί την τιμή του 1.80 στον άσο, που κανονικά θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον στο 2.00, ειδικά αν συνυπολογίσουμε και την βελτιωμένη εικόνα της Λαμίας στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη, αλλά και την ευνοϊκή παράδοση υπέρ των φιλοξενουμένων. Συνεπώς αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με το παιχνίδι ίσως αξίζει να πάει στην κόντρα, αλλιώς ας προσπεράσει.

Κλείνουμε τις σημερινές επιλογές με το παιχνίδι του Περιστερίου, ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ. Οι φιλοξενούμενοι, που έχουν εξαιρετική παράδοση τα τελευταία χρόνια κόντρα στον Ατρόμητο, αναμένεται να βγάλουν αντίδραση, μετά την γκέλα στη Λάρισα και γι αυτό το διπλό δέχεται μεγάλες πιέσεις έχοντας φτάσει στο 1.45. Δύσκολα θα μείνει το παιχνίδι στο ένα γκολ, κάτι που έχει να συμβεί από το 2012 στο Περιστέρι σε παιχνίδι των δυο ομάδων.

Μονά Αποδεκτά
17:15 Άρης – Βόλος Under 2.5 (1.80)
17:15 ΟΦΗ – Λαμία Χ2 (1.90)
19:30 Ατρόμητος –ΠΑΟΚ 2 & Over 1.5 (1.83)

Τα λέμε και ραδιοφωνικά μέσω του radioprimo.gr, παρέα με τον Μιχάλη Μουταφίδη, με αναλύσεις και προτάσεις για όλα τα παιχνίδια της ημέρας.

Σχετικές δημοσιεύσεις