Σε θολά νερά η Χέλσινμποργκ

Καλημέρα σε όλους. Το ευρωπαϊκό τριήμερο που ξεκινά σήμερα αναμένεται να μας προσφέρει αρκετές συγκινήσεις, αφού αρκετά ζευγάρια έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς. Πιθανότατα το σημερινό πρόγραμμα να μην ιδιαίτερα ελκυστικό, όμως και από αυτό μπορούν αν προκύψουν ενδιαφέρουσες επιλογές.

Η Χέλσινμποργκ είναι μια ομάδα που παραδοσιακά τη συναντούσαμε στη μεγάλη κατηγορία της Σουηδίας. Φέτος, θα πρέπει να συνηθίσουμε ότι αγωνίζεται στην Superettan. Απόψε δίνει το πρώτο της παιχνίδι για τη νέα σεζόν στην έδρα της Σούντσβαλ, σε μια έδρα δηλαδή που παραδοσιακά δεν χάνει. Συγκεκριμένα, σε έντεκα συνολικά επισκέψεις μετρά επτά νίκες και μόλις μια ήττα, με τα υπόλοιπα παιχνίδια να έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα. Το διπλό βρίσκεται στο 2.70 και λογικά δύσκολα θα ξαναβρούμε φέτος τη Χέλσινμποργκ σε τόσο υψηλές τιμές.

Στο Champions League η αναμέτρηση του Παρισιού παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον όσον αφορά την πρόκριση, όμως από στοιχηματικής απόψεως δεν προσφέρεται για πολλά, αφού οι τιμές του over και του goal/goal προσφέρονται σε χαμηλά επίπεδα. Όσον αφορά τον τελικό νικητή οι απουσίες των Λεβαντόφσκι και Γκνάμπρι μπερδεύουν αρκετά τα πράγματα.

Στο άλλο ζευγάρι η Πόρτο δεν έχει άλλη επιλογή από τα βγει μπροστά και να ψάξει ένα γρήγορο γκολ, που θα την ξαναβάλει στο παιχνίδι της πρόκρισης. Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει, αλλά πιστεύω πως σε ενενήντα λεπτά ένα γκολ θα το βρει. Το goal/goal προσφέρεται στο 1.80.

Μονά Αποδεκτά
20:00 Σούντσβαλ – Χέλσινμποργκ 2 (2.70)
22:00 Τσέλσι – Πόρτο Goal/Goal (1.80)

Σχετικές δημοσιεύσεις