Σε καλύτερη κατάσταση

Καλημέρα. Δεν μπήκε με το δεξί ο μήνας χθες, καθώς η Καρσίγιακα δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στην Εφές Ανατολού. Σήμερα το μενού είναι ακόμα πιο μικρό αλλά υπάρχει μια επιλογή από το Eurocup που φαίνεται να αξίζει.

Μπουργκ-Βενέτσια: Παιχνίδι εξ’ αναβολής. Ακολουθεί δεύτερη αναμέτρηση σε 24 ώρες. Για το λόγο αυτό και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν στην Ιταλία μετά από κοινή απόφαση και των ομάδων. Η γαλλική ομάδα βρίσκεται στην 4η θέση του ομίλου με ρεκόρ 3-2 και θέλει οπωσδήποτε μια νίκη στα δύο παιχνίδια με τους Ιταλούς για να κρατήσει το πλεονέκτημα πρόκρισης. Τελευταίος επίσημος αγώνας ήταν στις 19 Νοεμβρίου για τη Μπούργκ. Μοναδική απουσία αυτή του αναπληρωματικού Μπρακέ. Για τη Βενέτσια τα πράγματα δεν είναι καλά. Μπορεί ο τελευταίος της αγώνας να ήταν στις 22 Νοεμβρίου απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο για το πρωτάθλημα, ωστόσο κατέβηκε με 9 παίκτες, στην ουσία όμως μόνο οι 5 λογίζονται ως βασικοί. Στο επίσημο σάιτ της ομάδας αναφέρουν ότι θα υπάρχουν πάλι μόλις 5 παίκτες και οι υπόλοιποι από την ομάδα Νέων. Τα κρούσματα κορονοϊού είναι δεδομένο πως την έχουν επηρεάσει.

Πιστεύω πως αν το ματς στραβώσει από την αρχή για τη Βενέτσια δύσκολα θα το παλέψουν, καθώς θα έχουν να σκεφτούν τον επόμενο αγώνα σε 24 ώρες. Αν οι ειδήσεις για τη Βενέτσια δεν διαφοροποιηθούν λίγο πριν τον αγώνα, αξίζει ο άσος με -5.5 πόντους.

 

Συνοπτικά:

Μπουργκ-Βενέτσια: 1 (-5.5) 1.85

Σχετικές δημοσιεύσεις