Σε φόρμα Τούρκοι και Ιταλοί

Καλησπέρα σε όλους, το «Άσε μας ρε Νόρκεπινγκ», θα μπορούσε να κάλλιστα να είναι ο σημερινός τίλος του κειμένου, αφού η ομάδα της Σουηδίας μας στέρησε ένα από τα πιο δυνατά σημεία της φετινής σεζόν και σίγουρα το πιο δυνατό από το ξεκίνημα τούτης εδώ της στήλης. Το σημερινό πρόγραμμα είναι αρκετά πλούσιο, με τα παιχνίδια για το Europa League φυσικά να ξεχωρίζουν.

Ξεκίνημα με το παιχνίδι της Κοπεγχάγης κόντρα στην πρωταθλήτρια πλέον Τουρκίας Μπασάκσχερίρ, η οποία έχει και το προβάδισμα για πρόκριση εξαιτίας της νίκης της στο πρώτο παιχνίδι με 1-0. Την ώρα που γράφονται αυτές εδώ οι γραμμές οι Τούρκοι εξακολουθούν να δίνονται αουτσάιντερ για τη νίκη, κάτι που όμως λογικά δεν θα κρατήσει για πολύ, καθώς εκτός της εξαιρετικής και καλοδουλεμένης ομάδας που διαθέτουν, έχουν και την θετική ψυχολογία λόγω της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Από την άλλη οι Δανοί, που πραγματοποίησαν μια άσχημη χρονιά εντός των συνόρων, έχασαν από το «οπλοστάσιο» τους τον Εντόι, που αποτελούσε έως τώρα την αιχμή του δόρατος. Το Χ2 και Under 3.5 βρίσκεται στο ικανοποιητικό 1.80, ενώ το ξερό διπλό του 2.75 μπαίνει άνετα σε ένα δελτίο με λάθη.

Την ανιούσα έχει πάρει εδώ και λίγες ώρες ο άσος της Ίντερ, στο παιχνίδι της κόντρα στη Χεταφέ και ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι τους λόγους. Οι Ιταλοί προέρχονται από τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, έχουν πράγματα να αποδείξουν, ενώ έχουν απέναντι τους μια ομάδα με πολλά αγωνιστικά προβλήματα, που δυσκολεύεται στην τελική προσπάθεια και που έχει μακρά απουσία από επίσημα παιχνίδια. Ο άσος αυτήν την ώρα στο 1.75 και σε συνδυασμό με το over 1.5 φτάνουμε στο 2.20.

Ως φαβορί παίζεται από το πρωί η Βόλφσμποουργκ κόντρα στη Σαχτάρ, σε ένα παιχνίδι που μοιάζει αρκετά ισορροπημένο. Οι δυο ομάδες είναι αρκετά επιθετικές και το ενδεχόμενο εμφάνισης του goal/goal μοιάζει αρκετά πιθανό, ενώ ο συνδυασμό τους με το over βρίσκεται στο 1.95 και μας καλύπτει αρκετά ενδεχόμενα.

 

Τριάδα (συνολική απόδοση 5.07)

Κοπεγχάγη – Μπασάκσεχίρ Χ2&Under 3.5

‘Ιντερ – Χεταφέ 1

Σαχτάρ – Βόλφσμπουργκ Goal/goal

 

Τrixie

Κοπεγχάγη – Μπασάκσεχίρ 2 (2.75)

‘Ιντερ – Χεταφέ 1 & Over 1.5 (2.30)

Σαχτάρ – Βόλφσμπουργκ Goal/goal (1.95)

Σχετικές δημοσιεύσεις