Σημεία ρίσκου από την Γαλλία

Καλημέρα σε όλους. Στην  τελευταία στήλη μου για το βόλεϊ την Τετάρτη  4/6 επιλογές επιβεβαιώθηκαν ενώ η τριάδα της Τουρκίας μας πήγε ταμείο. Σήμερα διεξάγονται ένα ματς στην Πολωνία και 3 στην Γαλλία. Πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα.

Ξεκινάμε από την Πολωνία που λόγω του covid-19 διεξάγεται μόνο ένας αγώνας σήμερα με την Σουβάλκι να υποδέχεται την Βαρσοβία στις 21:30. Οι αποδόσεις δίνουν ξεκάθαρο φαβορί την φιλοξενούμενη Βαρσοβία σε απόδοση 1,50. Δεν έχω καθαρή εικόνα από την ομάδα της πρωτεύουσας σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που τους είδα στο προηγούμενο ματς και σχημάτισα πλήρη εικόνα. Θα πάω σε μία ασφαλής επιλογή το over3,5 σετ σε απόδοση 1,45. Θα πήγαινα στην κόντρα του φαβορί αν είχα εικόνα της Βαρσοβίας αλλά θέλω να δω πρώτα την φιλοξενούμενη.

Πάμε και στην Γαλλία με τον πρώτο αγώνα να ξεκινάει νωρίς στις 18:45. Η Παρί υποδέχεται την Ναρμπόν. Πριν ξεκινήσω την συγκεκριμένη ανάλυση να πω ένα τρομερό στατιστικό του πρωταθλήματος. Μέχρι σήμερα έχουν διεξαχθεί 25 αναμετρήσεις και μόνο οι 6 τελείωσαν στα 3 σετ αποδεικνύοντας το πόσο αμφίρροπο πρωτάθλημα είναι. Η Παρί κέρδισε με 1-3 μέσα στην Νάντ Ρεζέ σε ένα ματς που ήταν σαφώς καλύτερη. Η Παρί έχει ένα φοβερό στατιστικό καθώς και στα 4 ματς που έπαιξε τα δύο πρώτα σετ έληξαν 1-1 ενώ τα 3/4 πήγαν στο τάϊ μπρέϊκ. Η Ναρμπόν από την άλλη το ακριβές σκορ 1-1 σετ μετά τα δύο πρώτα επιβεβαιώθηκε στα 2 από τα 3 ματς της. Αυτό θα κρατήσω από την αναμέτρηση 1-1 σκορ σετ μετά από τα 2 πρώτα σε απόδοση 1,95.

Παρόμοια αναμέτρηση είναι και αυτή στις 21:00 όπου στον Γαλλικό Νότο στις Κάννες η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την  Τουρκοϊνγκ. Φοβερή εκκίνηση του πρωταθλήματος  και για τους δύο. Καταρχάς η φιλοξενούμενη έχει 4/4 νίκες με μόλις ένα χαμένο πόντο ενώ οι Κάννες ξεκίνησαν με 3/3 νίκες αλλά στο τελευταίο ηττήθηκαν με ανατροπή στην έδρα της Καμπράϊ 0-2 σε 3-2. Και εδώ θα κρατήσω την ίδια επιλογή 1-1 ακριβές σκορ σετ μετά τα δύο πρώτα σετ σε απόδοση 1,95.

Επιγραμματικά 
Τριάδα 
18:45 Παρί-Ναρμπον 1-1 σετ μετά τα δύο πρώτα (1,95)
21:00 Κάννες-Τουρκοϊνγκ 1-1 σετ μετά τα δύο πρώτα (1,95)
21:30 Σουβάλκι-Βαρσοβία over3,5 σετ (1,45)

Σχετικές δημοσιεύσεις