Σκοράρει από τα αποδυτήρια…

Καλησπέρα στην παρέα. Περάσαμε μια στις 3 δυάδες από το χθεσινό πρόγραμμα με μικρή απώλεια της μίζας. Πάμε στα σημερινά.Πλούσιο το πρόγραμμα σήμερα.

Ξεκινάμε από την Ιταλία.Η Αταλάντα υποδέχεται την Σαμπτόρια, με την γηπεδούχο να παίζει καταπληκτικό επιθετικό ποδόσφαιρο που ζηλεύουν πολλές πρωτοκλασάτες ευρωπαϊκές ομάδες, μια και σκοράρει από τα αποδυτήρια.Θα κρατήσω το ειδικό να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα. Έπειτα περνάμε στο παιχνίδι Μπολόνια εναντίον Σασουόλο. Η γηπεδούχος σκοράρει παντού παίζει χωρίς σκοπιμότητες και θα κρατήσω το αμφίσκορο. Παρόμοιο  παιχνίδι έχουμε στην Τουρκία με την Γκεζτεπέ να υποδέχεται την Ανκγαραγουτσού επομένως και εδώ θα με απασχολήσει το αμφίσκορο.

Τέλος από Αγγλία θα κρατήσω ένα συνδυαστικό μια και η Μάντσεστερ Σίτι παράγει αρκετά γκολ εντός και η Νιουκάστλ την οποία υποδέχεται, βρίσκεται και αυτή σε καλή αγωνιστική κατάσταση.Πολλά κόρνερ και οι δύο ομάδες (περίπου 13 μ.ο. και οι δύο στα παιχνίδια τους ) και με 3,9 κάρτες μέσο όρο ο διαιτητής της αναμέτρησης, μας οδηγάει να κρατήσουμε και κάποιες κάρτες.

Συμπεράσματα:

Αταλάντα εναντίον Σαμπτόρια : να σκοράρει και στο δύο ημίχρονα (απόδοση 1,8 bet365)

 

 

 

Μπολόνια εναντίον Σασουόλο : αμφίσκορο

Γκεζτεπέ εναντίον Ανγκαραγκούτσου: αμφίσκορο

(Συνολικής απόδοσης 2,49 bet365)

 

 

 

Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Νιουκάστλ: όβερ 1,5 γκολ , όβερ 9.5 κόρνερ και όβερ 1,5 κάρτα

(Συνολικής απόδοσης 2,13 bet365)

Σχετικές δημοσιεύσεις