Στήριγμα στις αγαπημένες μας ομάδες

Καλημέρα και πάλι σε όλους. Ήρθε και η ώρα του βόλεϊ. Καθώς το βόλεϊ έχει πληγεί πολύ από την πανδημία είναι δύσκολο να γράφουμε τόσο συχνά στήλη όσο γράφαμε αλλά κάτι θα κάνουμε σήμερα. Έχει δράση σε πολλές χώρες εμείς θα κρατήσουμε 3 επιλογές όμως. Πάμε όμως να τις δούμε αναλυτικότερα καθώς η πρώτη ξεκινάει στις 12:00.

12:00 Αρχάβι-Μπελεντίγιε Πλέβνε

Δεν υπάρχει ομάδα που να λέγεται Αρχάβι στο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει αυτό που κάνει φέτος η Αρχάβι. Σε 14 αγώνες δεν έχει βαθμό με το 2-42 σετ να τα λέει όλα. Από την άλλη η αγαπημένη μας Πλέβνε που μας έχει πληρώσει ουκ ολίγες φορές ελπίζουμε να το κάνει και σήμερα. Αναμετρήθηκαν και αρχές Σεπτέμβρη οι δύο ομάδες με το σκορ φυσικά να είναι 3-0 υπέρ της Πλέβνε. Κάτι τέτοιο θα ψάξουμε και σήμερα. 0-3 υπέρ της Πλέβνε σε απόδοση 1,55.

14:00 Νιζνεβαρτόφσκ Σάμοτλορ-ΑΣΚ Νόβγκοροντ

Η γηπεδούχος προσωπικά πίστευα να είναι από τις τελευταίες ομάδες φέτος αλλά βάλθηκε να μας τρελάνει. Έχει 3 νίκες με τις 2 να είναι εντός έδρας. Η φιλοξενούμενη είναι η απογοήτευση του φετινού πρωταθλήματος με μόλις 2 βαθμούς σε 5 παιχνίδια και δικαίως βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Θα κρατήσω το -1,5 σετ για την γηπεδούχο καθώς δεν νομίζω να πάρει 2 σετ η ΑΣΚ σήμερα σε απόδοση 1,61.

21:30 Κατοβίτσε-Σουβάλκι

Και εδώ θα πάμε με την αγαπημένη μας Σουβάλκι που όσο μας πληρώνει θα την ακολουθούμε. Η Κατοβίτσε πριν 3 μέρες έχασε από την χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος Κουπρούμ  στην έδρα της. Η Σουβάλκι έχει 3 συνεχόμενες νίκες εκτός έδρας και μάλιστα καθαρές. Φιγουράρει μάλιστα στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Θα πάω με το διπλό που χθες ήταν στο 1,65 και τώρα βρίσκεται στο 1,45.

Επιγραμματικά
Τριάδα
12:00 Αρχάβι-Μπελεντίγιε Πλέβνε 0-3 ακριβές σκορ σετ (1,55)
14:00 Νιζνεβαρτόφσκ Σάμοτλορ- ΑΣΚ Νόβγκοροντ Άσσος με -1,5 σετ χάντικαπ (1,61)
21:30 Κατοβίτσε- Σουβάλκι Διπλό (1,45)

Σχετικές δημοσιεύσεις