Στα κύπελλα μιλούν οι έδρες

Καλημέρα σε όλους. Εξαιρετική η Τρίτη γυρίσαμε στις καλές μας συνήθειες με απόλυτο. Χθες πέρασε πάλι μία από τις δύο βόμβες που αναλύσαμε στο αέρα του Primo Radio, κλείνοντας και τη χθεσινή μέρα με κέρδος. Σήμερα ξεκινάνε τα κύπελλα σε Ιταλία και Ισπανία και με αυτά θα ασχοληθούμε.

Μιλάνο-Ρέτζιο Εμίλια: Όλοι οι αγώνες γίνονται στην έδρα της του Μιλάνο, στο Μεντιολάνο Φόρουμ. Επιστρέφει ο Σέρχιο, εκτός ο Μπρούκς το κενό του οποίου θα καλύψει ο Βογιετσοφσκι, η νέα μεταγραφή του Μεσίνα. Η Ρέτζιο Εμίλια όπως δείχνουν και τα αποτελέσματά της δεν είναι σε καλή κατάσταση, έχασε από τη Μπολόνια με 89-62 πριν μερικά βράδια και με 29 πόντους από το Μιλάνο ένα μήνα πριν για το πρωτάθλημα. Οι δύο κολλητές ήττες σε Ευρώπη και Ιταλία είναι πολλές για τους επίδοξους πρωταθλητές. Περιμένω να ξεσπάσουν και εύκολα να νικήσουν τη Ρέτζιο Εμίλια για δεύτερη φορά. Άσος με -14.5 πόντους.

Ρεαλ Μαδρίτης-Βαλένθια: Η διοργάνωση γίνεται στην έδρα της Ρεαλ Μαδρίτης. Για τις δύο ομάδες τα έχουμε πει και γράψει αρκετές φορές μέσα στη σεζόν. Καμία από τις δύο δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ειδικά η Ρεαλ Μαδρίτης. Επέστρεψε ο Κάρολ και ο Λαπροβίτολα (δεν έχει πάντως προπονήσεις στα πόδια του), εκτός είναι ο Τέιλορ μαζί με τον μακροχρόνια απόντα Ράντολφ. Εκτός για τη Βαλένθια οι Σάστρε και Σαν Εμετέριο, ερωτηματικά είναι οι επίσης σημαντικοί Κάλινιτς και Βίβες. Πιστεύω πως η Ρεαλ Μαδρίτης και με την μικρή βοήθεια που λογικά θα έχει μπορεί να κερδίσει έστω και οριακά τη Βαλένθια. Άσος με -3.5 πόντους.

 

Συνοπτικά:

Μιλάνο-Ρέτζιο Εμίλια: 1 (-14.5 πόντους) 1.85

Ρεαλ Μαδρίτης-Βαλένθια: 1 (-3.5 πόντους) 1.75

Σχετικές δημοσιεύσεις