Στην σέντρα και η Σουηδία!


Σε κανονικούς ρυθμούς μπαίνουν τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, και όπως ήταν φυσικά αναμενόμενο στο χορό μπαίνει και η  Σουηδία. Στο “Studenternas IP”, θα ταξιδέψει η πρωταθλήτρια Τζουγκάρντεν στο εναρκτήριο παιχνίδι στις 12 το μεσημέρι(τοπική ώρα). Ενδιαφέροντα παιχνίδια με καλή προϊστορία σε γκολ και παραδόσεις, αλλά να μην ξεχνάμε ότι είναι η πρώτη αγωνιστική και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Σίριους-Τζουγκάρντεν (13:00 ώρα Ελλάδος)

Στο ματς που ανοίγει την αυλαία, η Τζουγκάρντεν θέλει να αποδείξει τον λόγο που πήρε τον πρωτάθλημα πέρσι και να μπει με το δεξί. Απέκτησε τον Χόλμπεργκ και πιστεύω φέτος θα έχει το  εύκολο γκολ. Σε μια έδρα που γενικά το βρίσκει, και έχει μαζί της, την μικρή προϊστορία των τριών τελευταίων νικών στην έδρα της Σίριους η νίκη δείχνει μονόδρομος. Στο 1,50 το Διπλό για τους συντηρητικούς. Θα πάρω το Over 1,5 Τζουγκάρντεν (1,72).

Γκέτεμποργκ-Έλφσμποργκ (15:30 ώρα Ελλάδος)

Η προσθήκη του διεθνή Γιόχανσον (γνωστός από την ΑΕΚ) θα δυναμώσει σίγουρα το κέντρο του Γκέτεμποργκ. Από την άλλη η Έλφσμποργκ πηγαίνει σε μια έδρα που γενικά κάθε χρόνο ζορίζεται και δεν έχει νικήσει στα 10 τελευταία(5-5-0). Απέσπασε όμως 5 ισοπαλίες με γκολ, και έχει σκοράρει στα 7 από αυτά τα 10 ματς. Προς το Goal-Goal(1.90) κοίταξα και το βρήκα ικανοποιητικό.

Νόρκεπινγκ-Κάλμαρ (15:30 ώρα Ελλάδος)

Μια καλή αρχή ήθελε η Νόρκεπινγκ και δεν μπορούσε να φανταστεί καλύτερο αντίπαλο από την Κάλμαρ, καθώς τις έχει πάρει τον αέρα τα τελευταία 5 χρόνια(1-0, 3-1, 2-0, 4-1, 2-1). Από την άλλη, σελίδα θέλει να γυρίζει το Κάλμαρ και φέτος πρέπει να το αποδείξει. Κομμάτι δύσκολο να γίνει η αρχή τώρα. Συντηρητικός ο Άσσος (1,60), αλλά εγώ θα πάρω τα ομαδικά γκολ της Νόρκεπινγκ. Over 1,5 Νόρκεπινγκ (1,80).

Έρεμπρο-ΑΙΚ (18:30 ώρα Ελλαδός)

Δύσκολη αποστολή για την ΑΙΚ σε αυτήν την πρώτη αγωνιστική. Όσο χάλια και να είναι η Έρεμπρο πάντα δυσκόλευε την ΑΙΚ. Στα 12 τελευταία παιχνίδια με γηπεδούχο την Έρεμπρο, η ΑΙΚ έχει 5 νίκες(3-4-5). Άξιο σημείο αναφοράς για εμάς, είναι ότι σε αυτά τα 12 παιχνίδια, το γκολ-γκολ εμφανίστηκε 10 φορές. Και όταν προσφέρεται σε τέτοια απόδοση, θα το βάλω σίγουρα στο δελτίο μου. Goal-Goal (1.95)

Χάμαρμπι-Έστερσουντ (18:30 ώρα Ελλάδος)

Ευκαιρία για την Χάμαρμπι να μπει δυνατά στο πρωτάθλημα και να διεκδικήσει ότι έχασε πέρσι για έναν βαθμό. Ερωτηματικό η Έστερσουντ αλλά δεν βλέπω να έχει κάποια ελπίδα στην Στοκχόλμη. Ο άσσος είναι πολύ χαμηλά και δεν βρήκα κάτι στοιχηματικό στο pre-game… Ίσως βρεθεί κάτι στο Live.

Δυάδα 1:

Σίριους-Τζουγκάρντεν : Τζουγκάρντεν Over 1,5 (1,72)

Νόρκεπινγκ-Κάλμαρ : Νόρκεπινγκ Over 1,5 (1,80)

Δυάδα 2 :

Γκέτεμποργκ-Έλφσμποργκ : Goal-Goal(1.90)

Έρεμπρο-ΑΙΚ : Goal-Goal (1.95)

 

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Χαράλαμπος Παπαδόπουλος

Σχετικές δημοσιεύσεις