Στου Κουφού την πόρτα

Καλημέρα σε όλους. Γεμάτο μετά από καιρό το πρόγραμμα με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο ΣΕΦ την ομάδα του Ιτούδη. Από την Τρίτη έχω δώσει στο ραδιόφωνο μια δυάδα με νίκες, πάμε να δούμε όμως τι θα κρατήσουμε από το σημερινό πρόγραμμα.

Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Τα είπαμε και τα αναλύσαμε ήδη αρκετές φορές για τον Κουφό και τη μεταγραφή του, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος απόψε. Μοναδικές απουσίες αλλά σημαντικές αυτές των Μάρτιν και Παπανικολάου. Η διακοπή έδωσε τη δυνατότητα στην ΤΣΣΚΑ να έχει τις επιστροφές της. Όλοι κανονικά στην αποστολή μαζί με τα δύο νέα αποκτήματα, πλην των Μιλουτίνοφ και Χάκετ. Νομίζω πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα κερδίσει τον Ολυμπιακό, καθώς θεωρώ πως η ομάδα του Μπαρτζώκα έχει χάσει οριστικά το τρένο των playoff. Διπλό με -2.5 πόντους.

Μπάγερν Μονάχου-Μακάμπι: Μπορεί να επέστρεψε στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις με ήττα αλλά είχε το χρόνο να πάρει τις απαραίτητες ανάσες της. Έκανε και τη μεταγραφή του Κράμερ ο οποίος μάλλον θα υπολογίζεται από το επόμενο παιχνίδι. Η Μακάμπι συνεχίζει να απογοητεύει, και δυστυχώς για εκείνη έχει χάσει και αυτή το τρένο των playoff. Μόνο μαθηματικά ελπίζει. Ταξίδεψε με 1 απουσία αυτή του Ζούζμαν, αμφίβολοι είναι οι Χάντερ, Γουιλμπέκιν και Κάσπι, η συμμετοχή των οποίων θα κριθεί στο ζέσταμα. Δεν με πείθει η Μακάμπι και μάλλον τα έχουν παρατήσει στο Ισραηλ σε μια κακή χρονιά για την ομάδα του Σφαιρόπουλου. Η Μπάγερν θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στην οχτάδα. Άσος με -1.5 πόντο.

 

Συνοπτικά:

Δυάδα:

Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2 * Άλμπα Β. – Παναθηναϊκός 1 = 2.59

 

Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας:  2 (-2.5 πόντους) 1.70

Μπάγερν Μονάχου-Μακάμπι: 1 (-1.5 πόντο) 1.83

Σχετικές δημοσιεύσεις