Στροφή στα ειδικά στοιχήματα

στοιχήματα

Καλημέρα σε όλους. Σιγά σιγά φτάνουμε στο τέλος του φετινού Eurobasket. Η σημερινή μέρα περιλαμβάνει τις άλλες δύο αναμετρήσεις των προημιτελικών. Ένα σπουδαίο παιχνίδι θα γίνει το απόγευμα ανάμεσα σε Γαλλία και Ιταλία, ενώ το βράδυ η Σλοβενία θα έχει ένα θεωρητικά εύκολο έργο με την Πολωνία. Υπενθυμίζω ότι μπορείτε να μπαίνετε και στο κανάλι στο Telegram για ακόμα πιο πολλές επιλογές. Πάμε να δούμε τις επιλογές από το κουπόνι.

 

Γαλλία-Ιταλία (18:15)

Η Γαλλία ήταν κακή στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην Τουρκία με αποτέλεσμα στο τέλος της τρίτης περιόδου να βρεθεί πίσω στο σκορ με 7 πόντους. Όμως με αιχμή του δόρατος το Ρούντι Γκομπέρτ κατάφερε έστω και μέσω της παράτασης να πάρει μια αγχωτική νίκη. Η Ιταλία από την άλλη πλευρά σημείωσε ίσως τη νίκη του τουρνουα, κερδίζοντας τη Σερβία, μία εκ των φαβορί για το χρυσό. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ποτσέκο επιδόθηκε σε ένα ρεσιτάλ από την περιφέρεια, καταφέρνοντας να γυρίσει το εις βάρος της σκορ.

Ο αγώνας δεν είναι εύκολος για τη Γαλλία που είναι το θεωρητικό φαβορί. Ειδικά μάλιστα μετά την εμφάνιση της Ιταλίας απέναντι στη Σερβία. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει αξία σε σημείο νίκης. Το όριο επίσης μοιάζει καλό, όμως δεν θέλω να μπλέξω. Προτιμώ να στραφώ σε ειδικά στοιχήματα στα οποία εντοπίζω αξία. Πρώτη επιλογή που αξίζει το ρίσκο, το over 2.5 λάθη του Ερτέλ. Είναι ο μοναδικός στη θέση “1” για τη Γαλλία και μοιραία θα έχει για άλλη μια φορά το βάρος της οργάνωσης. Επίσης θα κρατήσω και το Under 32 αγωνιστικά λεπτά του Φοντέκιο. Ο Ιταλός σκορερ σε όλα τα ματς που έχει παίξει δεν ξεπέρασε τα 32 λεπτά. Εξαίρεση αποτελεί το παιχνίδι απέναντι στην Κροατία όπου συμμετείχε για 32:01 λεπτά.

 

Σλοβενία-Πολωνία (21:30)

Το θεωρητικά πιο εύκολο παιχνίδι για το φαβορί, τη Σλοβενία. Ωστόσο η εικόνα μέχρι τώρα του τουρνουά φανερώνει ότι δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Εκτός ο Ζ. Ντράγκιτς, ο οποίος χάνει το τουρνουά. Επίσης αποκόμισε τραυματισμό στη χθεσινή προπόνηση ο Ντόνσιτς, δεν θεωρώ όμως ότι τίθεται ζήτημα συμμετοχής του.

Η Πολωνία έκανε την υπέρβαση και πέρασε το εμπόδιο της Ουκρανίας με κορυφαίο για άλλη μια φορά τον Σλότερ. Σίγουρα η Πολωνία είναι το αουτσάιντερ του αγώνα, όμως δεν έχει κάτι να χάσει. Αναμένω καλό παιχνίδι και απόψε από τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού. Το over 14.5 πόντοι του η επιλογή μου.

 

Συνοπτικά

 

Γαλλία-Ιταλία: Ερτέλ over 2.5 λάθη (2.00) Χ 7 Units

Γαλλία-Ιταλία : Φοντέκιο Under 32 λεπτά Χρόνος συμμετοχής (1.87) X 7 Units

Σλοβενία-Πολωνία: Σλότερ Over 14.5 πόντοι (1.86) Χ 7 Units

 

 

Αρχικό κεφάλαιο Τρέχον Κεφάλαιο Κέρδος/Ζημία Ανοιχτά Στοιχήματα
1000 1122,65 +64,40 46

 

Σχετικές δημοσιεύσεις