Τα γκολ πληρώνουν

Καλημέρα στην παρέα. Μέτα το  2 στα 2 της στήλης την Δευτέρα αλλά και το χθεσινό πάρτι στο λάιβ εχθές, πάμε στα σημερινά όπου έκανα ενδελεχείς επιλογές σε παιχνίδια με αρκετά γκολ ανά την Ευρώπη. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Το 1ο όβερ 2,5 έρχεται από την 1η Ισλανδίας και το παιχνίδι Γκίνταβικ με Λέικνιρ. Ομάδες δέχονται και σκοράρουν συχνά και το 1,5 το κρατάω στα δελτία μου.Δεύτερο παιχνίδι έρχεται από το κύπελλο της Αγγλίας όπου οι Γουλβς υποδέχεται την Στόουκ. Οι λύκοι ξεκίνησαν με νίκη την Πρέμιερ Λίγκ βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και να σκοράρουν τουλάχιστον 2 γκολ στο παιχνίδι πληρώνει 1,66 το οποίο και θα τιμήσω θεωρώντας το τίμιο τουλάχιστον. Άρα η δυάδα πληρώνει 2,49 bet365

Πάμε και σε μια ακόμη δυάδα.Πρώτο παιχνίδι είναι αυτό της Ζνάμια Νοντζίσκ εναντίον Αχάμτ Γρόσνυ στο κύπελλο Ρωσίας.Αναμένονται αρκετά γκολ και εδώ με το οβερ 2,5 στο 1,53.Τέλος θα μεταφερθούμε στις μικρές κατηγορίες Φιλανδίας όπου έχουμε πληθώρα τερμάτων και θα κρατήσω το όβερ 2,5 στο παιχνίδι ΜΙΠΚ εναντίον ΠΕΠΟ στο 1,53.Αρά η δυάδα πληρώνει 2,4 bet 365.

Καλές επιλογές να έχετε.

Σχετικές δημοσιεύσεις