Τα σενάρια και οι… κόντρες στην Γερμανία

Τελευταία αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στην ευρωπαϊκές θέσεις και την… ουρά. Δεν έχω σκοπό να κυνηγήσω τα εξευτελιστικά μικρά over, ούτε πετσοκομμένα φαβορί. Πάμε να δούμε τα σενάρια που υπάρχουν.

Η Λεβερκούζεν αυτοκτόνησε μόνη της, πλέον δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της. Αδιάφορη η Μάιντς, πολύ χαμηλά τα γκολ, αν αξίζει κάτι ο Κάι Χάβερτς να σκοράρει στο 1.75. Αδιάφορη η Ντόρτμουντ, σίγουρα 2η, έκανε δώρο στην Μάιντς, δεν αποκλείεται να κάνει και σήμερα. Η Χόφενχαιμ εξασφάλισε την Ευρώπη και κυνηγάει καλύτερο αποτέλεσμα από την Βόλφσμπουργκ για να βγει 6η(όμιλοι Europa). Γενικότερα η Μπορούσια τα κάνει τα… δώρα της, αλλά τώρα το κίνητρο δεν είναι πολύ μεγάλο. Τέσσερα γκολ στα τέσσερα τελευταία μετράει η ο Νταμπούρ, στο 2.50 να βρει γκολ. Αδιάφορο το Φράιμπουργκ-Σάλκε, μόνο και μόνο επειδή παίζει η Σάλκε(15 ματς χωρίς νίκη) σωστά δίνουν φαβορί τον άσο.

Από τα πιο σημαντικά της ημέρας το Ουνιόν-Φορτούνα. Η Φορτούνα με νίκη σώζεται(πάει μπαράζ), αν χάσει και κερδίσει η Βέρντερ πέφτει. Με ισοπαλία, για να πέσει , πρέπει η Βέρντερ να κερδίσει με τέσσερα γκολ. Λογικά χαλαρή θα εμφανιστεί η Ουνιόν, λογικό το διπλό, αλλά δεν τρελαίνομαι αφού κάνει την δουλειά της και με ισοπαλία. Το άλλο σημαντικό είναι το Βέρντερ-Κολωνία. Οι γηπεδούχοι δεν κρατάνε την τύχη στα χέρια τους και το σενάριο των γκολ δεν το βλέπω εφικτό. Αν έρθουν και άσχημα νέα, δεν αποκλείω να τα παρατήσει. Δεν θα έπαιζα άσο. Αντιθέτως λέω να ρισκάρω με το καλοπληρωμένο διπλό.

Η Γκλάντμπαχ θέλει ουσιαστικά έναν βαθμό για να πάρει την 4η θέση. Η Χέρτα έκανε… κηδεία στην Λεβερκούζεν και θα προσπαθήσει να την κάνει και σήμερα. Δεν χαρίζεται η ομάδα του Λαμπαντία, ίσως αξίζει το ρίσκο στο Χ(5.75). Η Βόλφσμπουργκ θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Χoφενχάιμ για να παραμείνει στην 6η θέση που δίνει εισιτήριο για τους ομίλους του Europa. Η Μπάγερν δεν χαρίζεται πουθενά και αναμένεται ο Φλικ να κατεβάσει ανταγωνιστική ενδεκάδα. Μην κυνηγήσει και τα 100 γκολ, έχει 96…  Διπλό GG στο 2.40. Αδιάφορο και το Άουγκμπουργκ-Λειψία. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν νίκη εντός έδρας μετά την διακοπή, αλλά εκτός έδρας τα πηγαίνουν περίφημα. Πιθανό διπλό σε αδιάφορες αποδόσεις, Διπλό GG στο 2.30. Τέλος το Άιντραχτ-Πάντερμπορν λογικά θα έχει αρκετά γκολ.

Δυάδα

Γκλάντμπαχ-Χέρτα Χ (5.75)

Βέρντερ-Κολωνία 2 (5.25)

 

*Θα τα πούμε και ραδιοφωνικά το βραδάκι 21.00- 00.00 στο radioprimo.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις