Τα φαβορί και το θαύμα

Καλημέρα σε όλους. Δεν ήταν τόσο καλή η χθεσινή μέρα αν και ξεκίνησε καλά με την εύκολη νίκη του Ράονιτς , ο Ζβέρεφ δυσκολεύτηκε πάρα πολύ για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Μαναρινό ενώ ο Βαβρίνκα έκανε την έκπληξη αργά το βράδυ και κέρδισε τον Ρούμπλεφ. Σήμερα είναι τα προημιτελικά και η μάχη έχει φουντώσει.

15:00 Σβάρτσμαν-Μεντβέντεφ

Μία αναμέτρηση με 2 τενίστες που θα βρεθούν και στους τελικούς του Λονδίνου κατά τεράστια πιθανότητα. Ο Αργεντίνος βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και ο Νταβίντοβιτς Φοκίνα ηττήθηκε πριν καλά καλά το καταλάβει (6-1, 6-1) σε μία ώρα. Ο Ρώσος αντίθετα χρειάστηκε ανατροπή απέναντι στον φιλόδοξο νεαρό Ισπανό Ντε Μινόρ που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια. Δύσκολο ματς αν και δίνω ελαφρύ προβάδισμα στον Μεντβέντεφ που έχει και πολύ πιο καλό σέρβις. Με τον Ντε Μινόρ έκανε 13! άσσους. Ο Σβάρτσμαν αντίθετα βασίζεται στην ταχύτητα του και στην ικανότητα να σπάει τα σέρβις των αντιπάλων σήμερα όμως θα έχει δύσκολο έργο. Θα κρατήσω το over21,5 games  σε απόδοση 1,72 καθώς ακόμα και αν δεν πάει σε τρίτο σετ, ένα σετ θα πάει μακριά. Ένα ακόμα σημείο που κράτησα ως ειδικό στοίχημα είναι ο Μεντβέντεφ να έχει περισσότερα διπλά λάθη στον αγώνα (double faults) σε απόδοση 1,90 και αυτό διότι πιέζει πολύ περισσότερο από τον Αργεντίνο και είναι λογικό να υποπέσει σε λάθη.

16:30 Ράονιτς-Ουμπέρ

Ο δίμετρος Καναδός υπέταξε και τον Γκιρόν εύκολα με 2-0 και είναι πλέον στα ημιτελικά στο καλύτερο τουρνουά του 2020 για τον ίδιο. Απέναντι του θα βρει τον Ουμπέρ ο οποίος κόντρα σε όλα τα προγνωστικά αποκλείει τον έναν αντίπαλο μετά τον άλλο και στην χώρα του κάνει το καλύτερο τουρνουά της καριέρας του. Έχει παίξει πολύ παραπάνω από τον Ράονιτς καθώς και οι τρεις αγώνες του πήγαν στο τρίτο σετ. Σήμερα πιστεύω ήρθε η ώρα να χάσει από έναν πιο έμπειρο αντίπαλο. Η νίκη Ράονιτς στο 1,44 φαίνεται καλή επιλογή. Θα κρατήσω και από εδώ ένα ειδικό στοίχημα με τα double faults ή διπλά λάθη του Ουμπέρ. Το over2,5 στα διπλά λάθη του Γάλλου προσφέρεται στο 1,66 και μοιάζει “δωράκι” για μένα καθώς και στα τρία ματς του είχε τουλάχιστον 3 διπλά λάθη στο ματς με τον Τσιτσιπά μάλιστα είχε 6.

19:30 Ναδάλ-Καρένιο Μπούστα

Ο Ναδάλ σε αυτό το τουρνουά δεν είναι ο γνωστός Ναδάλ. Στο πρώτο ματς με τον φίλο του Λόπεζ πέρασε με το ζόρι κυριολεκτικά καθώς έχασε το πρώτο σετ και το δεύτερο το πήρε στο τάϊ μπρέϊκ. Ακόμα και στον δεύτερο αγώνα με τον αδύναμο Τόμσον στο δεύτερο σετ πάλι κέρδισε στο τάϊ μπρέϊκ. Σήμερα που ο αντίπαλος είναι πολύ πιο δυνατός από τους προηγούμενους ίσως τα βρει σκούρα. Επίσης την Δευτέρα ξεκινάνε στο Λονδίνο οι τελικοί όπου δεν έχει κερδίσει ποτέ τον τίτλο και ίσως φέτος θέλει να σηκώσει και αυτό το τρόπαιο και κρατήσει δυνάμεις. Από την άλλη πλευρά ο Καρένιο-Μπούστα μπορεί να βρίσκεται στην 15η θέση του κόσμου ίσως όμως με ένα θαύμα βρεθεί και αυτός στους τελικούς. Πως; Θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο στο Παρίσι και ταυτόχρονα ο Σβάρτσμαν να αποκλειστεί σήμερα από τον Μεντβέντεφ. Δύσκολο αλλά όχι αδύνατο μιας και οι υπόλοιποι κρατάνε δυνάμεις για τους τελικούς. Θα πάω με την έκπληξη και την νίκη του Καρένιο-Μπούστα στο 5,50!. Για λιγότερο ρίσκο +5,5 games χάντικαπ για τον Μπούστα σε απόδοση 1,66 καθώς ένα σετ μπορεί να το κοντράρει απέναντι στον Ράφα.

21:00 Ζβέρεφ-Βαβρίνκα

Ο Βαβρίνκα συνήθισε μάλλον τις μεταμεσονύχτιες ανατροπές. Τον προτείναμε να κερδίσει με ανατροπή στον πρώτο γύρο και κέρδισε με ανατροπή τα επόμενα δύο. Πάλι χθες έπαιξε μέχρι την 01:00 παρόλα αυτά κέρδισε και χθες αυτή την φορά τον Ρούμπλεφ. Κάνει σίγουρα το καλύτερο τουρνουά του τα τελευταία δύο χρόνια μετά τον τραυματισμό του και δείχνει ότι επέστρεψε. Απέναντι του σήμερα θα βρει τον Ζβέρεφ που χθες προκρίθηκε με το στανιό απέναντι στον Μαναρινό. Κέρδιζε 1-0 σετ και είχε match point στο δεύτερο σετ αλλά τελικά κέρδισε με 2-1 σετ και μας χάλασε την επιλογή. Σήμερα θα πάω με την απλή νίκη του Γερμανού σε απόδοση 1,44 καθώς ο Βαβρίνκα έφτασε μέχρι εδώ και με λίγο τύχη συγκυρίες σήμερα όμως είναι η σειρά του Ζβέρεφ.

Επιγραμματικά

Δυάδα νωρίς
15:00 Σβάρτσμαν-Μεντβέντεφ over21,5 games (1,72)
16:30 Ράονιτς-Ουμπέρ Άσσος (1,40)

Δυάδα αργά 
19:30 Ναδάλ-Μπούστα +5,5 games για τον Μπούστα (1,66)
21:00 Ζβέρεφ-Βαβρίνκα Άσσος (1,44)

Δυάδα ειδικά 
Μεντβέντεφ περισσότερα double faults (1,90)
Ουμπέρ over2,5 double faults (1,66)

Bomb-fun bet
19:30 Ναδάλ-Μπούστα Διπλό (5,50!!)

Υ.Γ. Τις 1000 νίκες έφτασε  ο Ράφα Ναδάλ  στην καριέρα του.

Σχετικές δημοσιεύσεις